• -10%
search

Προσγείωσε τον πλανήτη, Ξύλινο, Εκπαιδευτικό, Οικολογικό, Plantoys (4654)

14016
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μάθετε για τη βαρύτητα με το παιχνίδι PlanToys Land The Planet. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν τον προγραμματισμό, την αιτία και το αποτέλεσμα και τρόπους επίλυσης προβλημάτων.

67,50 €
75,00 €
με ΦΠΑ

Οι παίκτες ελέγχουν ένα μάρμαρο κατά μήκος των χαλύβδινων ράβδων κλείνοντας και διευρύνοντας το χάσμα μεταξύ τους και κατευθύνοντας πάνω από πλανήτες για να αφήσουν το μάρμαρο να πέσει στο σωστό σημείο. Οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν την ταχύτητα του κυλιόμενου μαρμάρου ρυθμίζοντας το πλάτος των σιδηροτροχιών. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν τον προγραμματισμό, την αιτία και το αποτέλεσμα και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ως ταιριαστό παιχνίδι παζλ τοποθετώντας διαφορετικά κομμάτια πλανήτη στα σωστά σημεία. Κάθε κομμάτι έχει έναν αριθμό στην άλλη πλευρά ως σημείο. Αυτό το σετ περιλαμβάνει ένα μάρμαρο και μια σανίδα ηλιακού συστήματος που αποτελείται από τον Ήλιο και ό,τι συνδέεται με αυτόν από τη βαρύτητα – τους πλανήτες Ερμή, Αφροδίτη, Γη, Άρη, Δία, Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα.

  • Περιλαμβάνει 1 σανίδα, 1 μάρμαρο και (πόσα κομμάτια πλανήτη;)
  • Έξω από αυτόν τον κόσμο διασκέδαση! Πάρτε μέρος σε ένα αξέχαστο παιχνίδι με φίλους και οικογένεια. Κατάλληλο για αστροναύτες ηλικίας 3 ετών και άνω.
  • Κατάλληλο για 1-2 αστροναύτες ηλικίας 3 ετών και άνω.
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    Δεν βρέθηκαν δεδομένα για το πλάτος (in). X Δεν βρέθηκαν δεδομένα για το μήκος (in). X Δεν βρέθηκαν δεδομένα για το ύψος (in).

    Δεν βρέθηκαν δεδομένα για το πλάτος (cm). X Δεν βρέθηκαν δεδομένα για το μήκος (cm). X Δεν βρέθηκαν δεδομένα για το ύψος (cm).

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    ΣυντονισμόςΛογική σκέψηΕπίλυση προβλημάτων ΣυγκέντρωσηΓλώσσα& ΕπικοινωνίαΑιτία & Αποτέλεσμα
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie