• -10%
Ψάρεμα, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
search
  • Ψάρεμα, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
  • Ψάρεμα, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
  • Ψάρεμα, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

Ψάρεμα, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

11299
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά παιχνίδι ψαρέματος, της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή από τα παιχνίδια για ζωάκια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ο χειμώνας έφτασε! Ας πάμε για ψάρεμα στον πάγο. Προσπαθήστε να πιάσετε τα ψάρια τοποθετόντας τον Εσκιμώο πάνω στον πάγο. Όταν το ψάρι «αγκιστρωθεί» μετακινήστε τον στη μεγάλη τρύπα για να το βγάλετε έξω.

23,40 €
26,00 €
με ΦΠΑ

Αυτό το παιχνίδι ενθαρρύνει ταυτόχρονα την διαίσθηση και τη συγκέντρωση.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των τριών ετών

Διαστάσεις: ∅ 18.5 x 18.5 x 1.8 cm (βάση)

Το καουτσούκ που χρησιμοποιείται για τα παιχνίδια είναι 100% φυσικό. Κάθε σταγόνα του μαζεύεται από το Hevea ή από καουτσουκόδενδρα στην επαρχία Τραγνκ στην Ταϊλάνδη. Δίνεται έτσι η ευκαιρία να προσφερθούν επαγγελματικές ευκαιρίες στην τοπική γειτονιά και δίνεται ακόμα περισσότερη αξία στα καουτσουκόδενδρα. Λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η ασφάλεια, αλλά και η ανάπτυξη των παιδιών. Το φυσικό καουτσούκ βοηθά στη διέγερση των απτικών δεξιοτήτων των παιδιών καθώς αυτά έρχονται σε επαφή με διάφορους τύπους υλικών, όπως καουτσούκ, ξύλο ή ύφασμα. Ελπίζουμε ότι κάθε ένα από τα παιχνίδια της Plantoys θα προσφέρει στα παιδιά διασκέδαση και χαρά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie