• -10%
Ρουζ Refill Rose Please 3γρ, Benecos
search
  • Ρουζ Refill Rose Please 3γρ, Benecos

Ρουζ Refill Rose Please 3γρ, Benecos

11402
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά ρουζ refill rose please 3γρ, της Benecos, vegan, σε πολύ καλή τιμή από το βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Τα Ρουζ Refill της Benecos χαρίζουν ένα διακριτικό χρώμα στα ζυγωματικά σας . Ταιριάζουν με τη άδεια παλέτα Benecos it-Pieces Refill. Διαθέσιμα σε τρείς αποχρώσεις.

3,96 €
4,40 €
με ΦΠΑ

Tips: Πριν την εφαρμογή, βάλτε πούδρα στο πρόσωπό σας, ώστε το ρουζ να μην φανεί ανομοιογενές. Εφαρμόστε το ρουζ διαγώνια κάτω από τα ζυγωματικά, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Χτυπάτε πάντα το πινέλο με κατεύθυνση προς τα έξω.

Πριν την εφαρμογή, χτυπήστε τη βούρτσα στο πίσω μέρος του χεριού σας (ή φυσήξτε μέσα της) για να αποφύγετε έντονο βάψιμο.

Μπορείτε να εφαρμόσετε το ρουζ εύκολα και φυσικά χαμογελώντας. Εφαρμόστε το ρουζ στη μέση των μάγουλών σας και απλώστε το ελαφρά προς τα ζυγωματικά. Πάρα πολύ ρουζ μπορεί να διορθωθεί εύκολα, εάν βάλετε πάνω του πούδρα κόμπτακτ εκ των υστέρων!

Πιστοποιήμενο Vegan προϊόν

Προέλευση : Γερμανία

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Ingredients: ZEOLITE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, MICA, SILICA, MAGNESIUM STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, OCTYLDODECANOL, PENTYLENE GLYCOL, LECITHIN, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES)

* συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie