• -10%
bio-product
Ρουζ Trio "Fall in Love", Bio, Benecos
search
  • Ρουζ Trio "Fall in Love", Bio, Benecos
  • Ρουζ Trio "Fall in Love", Bio, Benecos
  • Ρουζ Trio "Fall in Love", Bio, Benecos

Ρουζ Trio "Fall in Love", Bio, Benecos

9618
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού ρουζ Trio "Fall in Love"της Benecos, σε καταπληκτική τιμή, από το τμήμα ομορφιάς, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ο συνδυασμός των τριών χρωμάτων του ρουζ trio, προσδίδει φυσικό χρώμα στα ζυγωματικά σας. Η επιδερμίδα ακτινοβολεί και το πρόσωπο μοιάζει πιο νεανικό & υγιές !! Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο & πιστοποιημένο φυσικό.

4,84 €
5,38 €
με ΦΠΑ

Τα ρούζ της Benecos παρασκευάζονται από φυσικά & βιολογικά συστατικά, χωρίς parabens και άλλα βλαβερά χημικά.
Origin
Foreign
Bio
Ναι

TALC, MICA,CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, ORGANIC MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, ORGANIC RIZINUS COMMUNIS SEED OIL, KAOLIN,p-ANISIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, MALTODEXTRIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CI 75470, CI 77491, CI 77891, CI 77007, CI 77499

Για να εφαρμόσετε το ρουζ ακολουθείστε τη μέθοδο «χαμόγελο»: χαμογελάστε και με το πινέλο του ρουζ εφαρμόστε στα μήλα του προσώπου με κυκλικές κινήσεις. Πριν εφαρμόσετε το ρουζ με το πινέλο, χτυπήστε ελαφρά το πινέλο στο χέρι σας για να αποφύγετε τον υπερβολικό χρωματισμό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie