bio-product
search

Βιολογικό Protein Shake Mini Βανίλια Bourbon 30g Purya

15430
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το High Protein Shake Bourbon Vanilla είναι το τέλειο ενισχυτικό πρωτεΐνης μετά την προπόνησή σας ή ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη όταν βιάζεστε.

2,75 €
με ΦΠΑ

Η βιολογική ερυθριτόλη και η πραγματική βανίλια Bourbon δίνουν στο High Protein Shake σας μια λεπτή και διακριτική γεύση. Το μείγμα πρωτεϊνών που επιλέγεται από τους ειδικούς μας στο vegan fitness εξασφαλίζει επιπλέον κρεμώδη υφή και μια ευχάριστη αίσθηση στο στόμα. Δύο μερίδες σκόνης πρωτεΐνης καλύπτουν ήδη το 76% της ημερήσιας ανάγκης σε πρωτεΐνη ενός μέσου ενήλικα.

Φυσικά οργανικό, 100% φυτικής προέλευσης και ουδέτερο σε άνθρακα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

87% Μείγμα πρωτεϊνών (πρωτεΐνη μπιζελιού*, πρωτεΐνη κάνναβης*, πρωτεΐνη ηλιόσπορου*), γλυκαντικό: ερυθριτόλη*, φυσικό άρωμα βανίλιας Bourbon 5%, βανίλια bourbon* 0,1%. 

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Παρασκευή: 1. Βάλτε 300 ml νερό ή φυτικό ρόφημα σε σέικερ ή μπλέντερ. 2. 30g σκόνη πρωτεΐνης 3. Προαιρετικά προσθέτουμε φρούτα ή προσθέτουμε επιπλέον γλυκαντικά. 4. Ανακινούμε καλά. Συνιστώμενη πρόσληψη: 60 g την ημέρα

Διατροφικά στοιχεία ανά 100 γρ

  • Ενέργεια: 1.608 k J/381 k cal
    Λιπαρά: 7,8 g
    εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,9 g
    Υδατάνθρακες: 11 g
    εκ των οποίων σάκχαρα: 4,9 g
    Διαιτητικές ίνες: 7 g
    Πρωτεΐνες: 63 g
    Αλάτι: 1,1 g

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie