search

Iso Touch 86% Protein Cookies Dough 2kg GoldTouch Nutrition

15036
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Iso touch είναι ένα καθαρό μείγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας. Περιέχει 86% πραγματική πρωτεΐνη με υψηλή βιολογική αξία (BV).

70,00 €
με ΦΠΑ

ο ISO TOUCH είναι μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος Isolate υψηλής ποιότητας που αποτελείται από:

-85% της απομόνωσης ορού γάλακτος (WPI 95%), ενός καθαρού τύπου πρωτεΐνης που υφίσταται πολλαπλά επίπεδα διήθησης για την απομάκρυνση μη πρωτεϊνικών συστατικών όπως το λίπος, η χοληστερόλη και η λακτόζη, με αποτέλεσμα ένα 95% πραγματικό συστατικό πρωτεΐνης.

– 10% υδρολυμένο ορό γάλακτος (WPH 86), ένας προ-χωνεμένος τύπος πρωτεΐνης ορού γάλακτος, που σημαίνει ότι απελευθερώνει αμινοξέα με ταχύτερο ρυθμό. Η Hydro έχει βελτιωμένη βιοδιαθεσιμότητα. Γι' αυτό και θεωρείται ως μια πολυτελής έκδοση του Isolate

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή αίματος, ορμονών και ενζύμων, καθώς και για τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, κάθε μυϊκή πρόοδος που προωθεί την ανάπτυξη που συμβαίνει στο σώμα σας απαιτεί πρωτεΐνη. Επομένως, το ISO TOUCH απαιτείται για τη βέλτιστη ανάπτυξη και επισκευή του μυϊκού ιστού, ειδικά όταν προπονείστε τακτικά. Η προπόνηση με αντιστάσεις δημιουργεί τεράστια ζήτηση πρωτεΐνης από τον οργανισμό. Εάν δεν τροφοδοτείτε το σώμα σας με αρκετή πρωτεΐνη, θα την πάρει από τους μύες σας, που ονομάζεται καταβολισμός (μυϊκές σαρκοφάγοι).

Το Iso Touch περιέχει επίσης ένα μείγμα 5 συγκεκριμένων ενζύμων: {δηλαδή. α-αμυλάση (ένζυμο υδρόλυσης αμύλου), πρωτεάση (ένζυμο υδρόλυσης πρωτεϊνών), λιπάση (ένζυμο υδρόλυσης λίπους), κυτταρινάση (ένζυμο υδρόλυσης κυτταρίνης) και λακτάση (ένζυμο υδρόλυσης λακτόζης)}. Αυτά τα ένζυμα παίζουν βασικό ρόλο στη σωστή πέψη και βοηθούν στην απορρόφηση των διαφόρων θρεπτικών συστατικών του ορού γάλακτος Isolate.

 WPI (απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος), WPH (υδρολύμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος), αρωματική ουσία (*), μείγμα βιταμινών/μεταλλικών στοιχείων (μαγνήσιο (γλυκεροφωσφορικό μαγνήσιο), βιταμίνη C (L ασκορβικό οξύ), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), βιταμίνη Β1 ( Υδροχλωρική θειαμίνη), Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη SD))

*Όλες οι γεύσεις περιλαμβάνουν πραγματικά μέρη βανίλιας ή κακάο ή μπισκότα ή φουντούκια κ.λπ. αξιόπιστη γεύση / θρεπτική ουσία (δεξτρίνη ινών) / πηκτικά: κόμμι ακακίας, βέλος/γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου (322), γλυκαντική ουσία: σουκραλόζη (E955) / αντιπηκτικό παράγοντας: ανθρακικό μαγνήσιο/αντιοξειδωτικό: κιτρικό οξύ)

Συνιστούμε να πίνετε 1 μερίδα ISO TOUCH το πρωί και 1 μερίδα, πρώτο πράγμα μετά την προπόνηση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ανάλογα με το βάρος, τη σωματική σας δραστηριότητα, τις διατροφικές συνήθειες και τους στόχους φυσικής κατάστασης, μπορείτε να καταναλώνετε επιπλέον μερίδες μεταξύ των γευμάτων.

Μέγεθος μερίδας: 1 μεζούρα (30 gr.)    
Θερμίδες 123 kcal/517 kJ 6,18%
Πρωτεΐνη (g) 26 52%
Ολικοί υδατάνθρακες (g) 1,38 0,53%
  εκ των οποίων εύπεπτα (g) 0,60 0,67%
  εκ των οποίων βραδείας πέψης (g) 0,53  
  περιλαμβάνει πρόσθετα σάκχαρα (g) 0  
  λακτόζη 0,25  
Ολικά λίπη (g) 1,38 1,97%
  εκ των οποίων Κορεσμένα (g) 1 5%
  εκ των οποίων ακόρεστα (g) 0,38  
  εκ των οποίων Trans Fat (g) 0  
Χοληστερίνη 0  
Ολικές ίνες 1,24 4,13%
  εκ των οποίων διαλυτές ίνες (g) 1,24  
  εκ των οποίων αδιάλυτες ίνες (g) 0  
Αλας 0,21 3,5%

 

Ασβέστιο 330 mg 41%
Μαγνήσιο 90 mg 24%
Βιταμίνη C 18 mg 22%
Βιταμίνη Β6 0,6 mg 43%
Βιταμίνη Β1 0,5 μg 38%
Βιταμίνη Β12 0,5 mg 22%
%RI: Η πρόσληψη αναφοράς βασίζεται σε δίαιτα 2000 kcal (8400 kJ). Οι ημερήσιες τιμές σας μπορεί να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες ανάλογα με τις ανάγκες σας σε θερμίδες.
Το μέγεθος της σέσουλας εξαρτάται από τον όγκο, επομένως το πραγματικό βάρος μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικό ανάλογα με τη γεύση. / Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία νατρίου που υπάρχει στη φύση. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα προστίθενται εν μέρει στο μείγμα και εν μέρει από το πλήρες φαγητό.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie