search

BCAA 8:1:1 ZERO 250gr Peach Ice Tea BioTech USA

15505
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

BCAA σε σκόνη με γεύση κρύο τσάϊ ροδάκινο και χωρίς ζάχαρη, με αυξημένη περιεκτικότητα σε L-Λευκίνη . Τα BCAA ανήκουν στα 9 αμινοξέα που είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα .

26,90 €
με ΦΠΑ

  • Τα BCAA ανήκουν στα 9 αμινοξέα που είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σας δεν είναι σε θέση να το παράγει μόνο του και χρειάζεστε τροφή ή συμπληρώματα για να λάβετε αυτά τα πολύ σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Το BCAA 8:1:1 της BioTechUSA περιέχει αυξημένη ποσότητα λευκίνης, το πρώτο αμινοξύ που δομεί την πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται από το σώμα σας.
    • Γενική αναλογία 8:1:1 είναι η περιεκτικότητας λευκίνης, ισολευκίνης και βαλίνης

    Ανά μερίδα (7,5 g):

    • 4.430 mg L-λευκίνη
    • 555 mg L-ισολευκίνη
    • 555 mg L-βαλίνη

    Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, το BCAA 8:1:1 Zero αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

Παγωμένο τσάι ροδάκινου: 59,6% στιγμιαία L-Λευκίνη (L-Λευκίνη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες, μαλτοδεξτρίνη), αρωματικές ύλες, 7,4% L-ισολευκίνη, 7,4% L-βαλίνη, οξύ (κιτρικό οξύ), διογκωτικός παράγοντας (πολυδεξτρόζη), μαύρο τσάι (Camellia Sinensis) εκχύλισμα φύλλων, γλυκαντικό (σουκραλόζη), αλάτι.

Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει επίσης τρόφιμα που περιέχουν γάλα, σόγια, αυγά και μουστάρδα.

Ανακατέψτε μια μερίδα (3 μεζούρες) με 250 ml νερό και πιείτε πριν την προπόνηση / αμέσως μετά την προπόνηση.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κρατήστε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά! Ένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Active substances

1 dose: 7,5 g

Number of servings in the products: 33

Daily dose: 2 doses (15g)

in 15 g

BCAA-s

11 g

- of which L-leucine

8,8 g

                  L-izoleucine

1,1 g

                  L-valine

1,1 g

Ο ισχυρισμός χωρίς ζάχαρη αναφέρεται σε ένα ρόφημα έτοιμο προς κατανάλωση. Χωρίς γλουτένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης

MAINTAINS ITS QUALITY (day / month / year): See white box (LOT / EXP). STORAGE: Store tightly closed in a cool, dry place. Do not remove the silica sachet after opening.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie