search

Black Blood NOX+ 340gr Ruby Berry BioTech USA

15517
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Preworkout φόρμουλα με Extreme NOX+ complex 150mg καφεΐνης, καθώς και κρεατίνη και τυροσίνη . Ιδανικό για αθλήματα δύναμης και αντοχής καθώς και για όσους χρειάζονται ένα Συμπλήρωμα για πριν την προπόνηση χωρίς υδατάνθρακες . Με γεύση Ruby Berry .

36,90 €
με ΦΠΑ

  • Σε ποιους συνιστάται το Black Blood NOX+:

  • Σκληροπυρηνικοί bodybuilders
  • Αθλητές μαχητικών αγωνισμάτων κατά την περίοδο της προετοιμασίας
  • Όσοι θέλουν ένα συμπλήρωμα πριν την προπόνηση χωρίς υδατάνθρακες
  • Όσοι προτιμούν τα συμπληρώματα σκόνης
  • Επίσης για αθλήματα δύναμης και αντοχής
  • Ασκούμενοι που χρειάζονται ένα "μπουστάρισμα" πριν την προπόνηση

Το Black Blood NOX+ περιέχει :

    • 12 ενεργά συστατικά
    • Φόρμουλα 10278 mg NOX
    • 150 mg καφεΐνης
    • 3411 mg σύμπλεγμα κρεατίνης
    • Χωρίς ζάχαρη*

    • Είναι μια σύνθετη φόρμουλα υψηλής περιεκτικότητας σε καφεΐνη με ενεργά συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στην παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου και καρνοσίνης. Η νιασίνη και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στις φυσιολογικές μεταβολικές διεργασίες που αποδίδουν ενέργεια, ενώ η νιασίνη και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν επίσης στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου και το ασβέστιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, το Black Blood NOX+ αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

Υδροχλωρική L-Αργινίνη 18%, μικρονισμένη μονοϋδρική κρεατίνη 17%, L-κιτρουλίνη 15%, βήτα-αλανίνη 12%, οξύ (μηλικό οξύ), L-λευκίνη 6,2%, αρωματικές ύλες, πυκνωτικό (κόμμι ξανθάνης), διογκωτικός παράγοντας (πολυδεξτρόζη) , L-Τυροσίνη, αντισυσσωματικά (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου), L-ασκορβικό οξύ, L-ισολευκίνη 1,5%, L-βαλίνη 1,5%, άνυδρη καφεΐνη 1,5%, γλυκαντικά (ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη), οξύ (κιτρικό οξύ), νικοτινικό οξύ, χρώμα (Allura Red AC) 1 , υδροχλωρική πυριδοξίνη, μονονιτρική θειαμίνη. 1 Allura Red AC: μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή στα παιδιά

Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, ψάρια, μαλακόστρακα, μαλάκια και τροφές που περιέχουν διοξείδιο του θείου.

Αναμείξτε 2*1 μερίδα σκόνης (2*10 g = 2*3/4 μεζούρες) με 2*125 ml νερό σε ένα μπουκάλι shaker. Πάρτε 1 μερίδα 15 λεπτά πριν και 1 μερίδα κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση!

Προειδοποίηση: Μακριά από παιδιά! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη [ 300 mg καφεΐνης/ημερήσια ποσότητα (120 mg/100 ml)]. Δεν συνιστάται για παιδιά και έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Δεν συνιστάται για άτομα με ιατρική πάθηση ή/και λήψη φαρμάκων. Δεν συνιστάται για άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση και ευαισθησία στην καφεΐνη.

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

aily amount: 2 servings (2*10g)
Servings per container: 34

20g

NRV* (20g)

Energy Complex2

Thiamin

Niacin (nicotinic acid)

Vitamin B6

Vitamin C

463 mg

2,4 mg

8,0 mg

2,5 mg

450 mg

 

218%

50%

179%

563%

Black Blood NOX Complex

L-Citrulline

Malate (malic acid)

L-Arginine hydrochloride

- of which L-Arginine

Beta-alanine

10278 mg

3000 mg

1250 mg

3628 mg

3000 mg

2400 mg

 

**

**

**

**

**

Creatine monohydrate

- of which creatine

3411 mg

3000 mg

 

**

Amino Acid Complex

L-Tyrosine

L-Leucine

L-Isoleucine

L-Valine

2453 mg

600 mg

1253 mg

309 mg

309 mg

 

**

**

**

**

Caffeine anhydrous

300 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie