• -15%
search

Iso Whey Premium Vanilla 1kg Self Omninutrition

15723
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η κορυφαία καθαρή πρωτεΐνη της SELF, αλλά και της αγοράς, με 96% ποσοστό απομονωμένης (isolate) πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά μερίδα σε νέα έκδοση και με νέο όνομα ώστε να τονίζει την isolate προέλευση της. Η Iso Whey Premium , γνωστή μέχρι σήμερα ως Micro Whey Premium περιέχει 38γρ απομονωμένης (isolate) πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά μερίδα, χωρίς λιπαρά, χωρίς υδατάνθρακες και χωρίς λακτόζη ή γλουτένη.

45,82 €
53,90 €
με ΦΠΑ

Η Iso Whey Premium της SELF είναι ενισχυμένη με LACTOPREM98™ (isolated whey protein) 96% και GLNPEPTM (alanine L-glutamine και πεπτίδια γλουταμίνης) με 6γρ/μερίδα, ενώ είναι πλούσια σε αμινοξέα (βλ πλήρες αμινόγραμμα στα χαρακτηριστικά)

  • 38g καθαρής isolate πρωτεΐνης ανά δόση
  • 6g πεπτίδια γλουταμίνης
  • Μηδενικό λίπος και υδατάνθρακες
  • Συμβάλει στην ανάπτυξη των μυών
  • Συμβάλει στη μείωση του σωματικού λίπους
  • Βελτιώνει την αποκατάσταση των μυών (recovery)
  • Πολύ υψηλή πεπτικότητα και απορροφηση
  • Χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη
  • Είναι η ιδανική πρωτεΐνη για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με τα συνηθισμένα συμπληρώματα πρωτεϊνης ορού γάλακτος. Πλούσια σε αμινοξέα BCAA (με πλήρες αμινόγραμμα) έχει την υψηλότερη βιολογική αξία που έχει επιτευχθεί ποτέ, λόγω της εξαιρετικής περιεκτικότητας σε απαραίτητα αμινοξέα. Η υψηλή πεπτικότητα αυξάνει γρήγορα το επίπεδο των αμινοξέων στο αίμα, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο συμπλήρωμα για αμέσως μετά την προπόνηση (post-workout). Βοηθά επίσης να φτάσετε σε ένα υγιές επίπεδο σωματικού βάρους, αφού η κατανάλωση του προϊόντος πριν από το γεύμα, καταστέλλει την όρεξή σας έως και κατά 50%.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι

Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (Lactoprem98™) (γάλα)
αλανίνη L-Glutamine (GLNPEP ™), άρωμα, γλυκαντικό (E955, E950)

Αναμείξτε 40γρ πρωτεΐνης (1 scoop), σε 500ml νερού σε ένα σέικερ και ανακινήστε καλά.

Λαμβάνετε 1-3 μερίδες ημερησίως, ανάλογα με τις ανάγκες και το διατροφικό σας πρόγραμμα.

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Μπορεί να περιέχει ίχνη βρώμης, αυγού, σόγιας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie