• Νέο
search

Gold Nutrition BCAA & Glutamine Powder Lemon-Lime 300g

16416
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η φόρμουλα BCAA & Glutamine συνδυάζει αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) σε αναλογία 4:1:1 (Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη) με Γλουταμίνη. Ο συνδυασμός BCAA και γλουταμίνης καθιστά δυνατή τη λήψη μιας φόρμουλας που ενισχύει την πρωτεϊνική σύνθεση, προάγει την καλύτερη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση και αποτρέπει τη χρόνια κόπωση.

29,99 €
με ΦΠΑ

Τα BCAA είναι απαραίτητα αμινοξέα που αντιπροσωπεύουν περίπου το 33% της μυϊκής πρωτεΐνης του σώματός μας και είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της άλιπης μυϊκής μάζας. Από την άλλη πλευρά, η γλουταμίνη είναι ένα υπό όρους απαραίτητο αμινοξύ, που σημαίνει ότι το σώμα μας μπορεί να το παράγει, αλλά σε στρεσογόνες καταστάσεις, δηλαδή κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης, μόλυνσης ή χειρουργικής επέμβασης, δεν παράγονται επαρκείς ποσότητες για να καλύψουν την υπάρχουσα ανάγκη.

Καθώς τα αμινοξέα βρίσκονται σε απομονωμένη μορφή, είναι η καλύτερη επιλογή για λήψη κατά τη διάρκεια της προπόνησης, επειδή δεν περιλαμβάνουν μεγάλη πέψη και μπορούν να ληφθούν ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων προπονήσεων.

Το BCAA & η γλουταμίνη είναι το ιδανικό προϊόν για:

– Προώθηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης και αύξησης μυϊκής μάζας– Αντικαταβολική δράση– Πρόληψη της πνευματικής κόπωσης που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης– Επιτάχυνση της αναπλήρωσης του γλυκογόνου και της μυϊκής αποκατάστασης μετά την άσκηση

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

Σκόνη L-λευκίνη, L-γλουταμίνη, οξινιστής (κιτρικό οξύ), L-ισολευκίνη σε σκόνη, L-βαλίνη σε
σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλίανθου), φυσικό άρωμα, γλυκαντικό (σουκραλόζη), χρώμα (βήτα
καροτίνη). Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, αυγών, γάλακτος, σόγιας και λούπινου.

Εναλλακτικά στα σέικ πρωτεΐνης: Πάρτε μία μερίδα (10 g) αραιωμένη σε 300 ml νερό πριν την προπόνηση και μία μερίδα (10 g) αραιωμένη σε 300 ml νερό μετά την προπόνηση. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης: Πάρτε μία δόση (10g) αραιωμένη σε 500 ml νερό για να την πιείτε σε μικρές γουλιές κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ως εναλλακτική λύση σε ένα ρόφημα ανάκτησης χωρίς λακτόζη: Πάρτε μία μερίδα (10g) αραιωμένη σε 500 ml ισοτονικού ποτού Goldrink για να το πιείτε στο τέλος της προπόνησης. Ως ρόφημα αποκατάστασης για λιγότερο έντονες προπονήσεις: Πάρτε μία μερίδα (10g) αραιωμένη σε 500 ml νερό για να πιείτε στο τέλος της προπόνησης. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie