search

Micellar Casein 2270gr Chocolate BioTech USA

15486
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πρωτεϊνικό ρόφημα σε σκόνη με Micellar Casein, χωρίς ζάχαρη , χωρίς γλυκαντικά, χωρίς γλουτένη, χωρίς λιπαρά. Η σύνθεση της Micellar Casein παρέχει μακροπρόθεσμη θρέψη στους μύες μας κατά την διάρκεια της ημέρας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή πριν πάτε για ύπνο ή κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού, επειδή η πέψη των πρωτεϊνών με βάση την καζεΐνη μπορεί να διαρκέσει έως και μερικές ώρες. Με γεύση Σοκολάτα.

66,90 €
με ΦΠΑ

Η πρωτεΐνη είναι ένα απαραίτητο δομικό στοιχείο στο σώμα μας. Είναι μια πηγή διατροφής που αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από το σώμα ή λαμβάνονται από εξωτερικές πηγές που πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά για να συντηρείτε τον εαυτό σας. Βοηθά στη διατήρηση των μυών σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, της δίαιτας ή της καθημερινής ζωής. Η ανάγκη σας για πρωτεΐνη αυξάνεται εάν κάνετε τακτικά αθλήματα ή εάν θέλετε να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα .

Συνιστούμε Micellar Casein εάν

Θέλετε μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, επειδή η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη του προϊόντος συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας καθώς και σε υγιή και φυσιολογικά οστά.

Χρειάζεστε ένα προϊόν πρωτεΐνης για να ακολουθήσετε τη διατροφή σας πριν πάτε για ύπνο. Ουσιαστικά επιτυγχάνοντας να "ταΐζετε" τους μύες ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου

Θέλετε να καταναλώνετε σκόνη πρωτεΐνης μετά την απογευματινή σας προπόνηση ή μεταξύ των γευμάτων.

Εάν έχετε ευαισθησία στη γλουτένη

Η κατανάλωση σέικ πρωτεΐνης είναι ένας γρήγορος, πρακτικός και εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να διασφαλίσετε τη σωστή πρόσληψη πρωτεΐνης. Χρειάζεστε μόνο τη σκόνη πρωτεΐνης, ένα σέικερ και λίγο νερό για αυτό. Η σκόνη πρωτεΐνης μπορεί να παρασκευαστεί από γάλα, αλλά μπορεί να προέρχεται από ζώα ή φυτά, καθώς και από συνδυασμό αυτών. Η απορρόφησή τους μπορεί να είναι γρήγορη (30-40 λεπτά), μέτρια (1-2 ώρες) ή αργή (μεγαλύτερη από 2 ώρες).

Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, η Micellar Casein αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

Σοκολάτα :  συμπύκνωμα μικκυλιακής καζεΐνης  (περιέχει γάλα ) 85%, σκόνη κακάο με μειωμένα λιπαρά, L-γλουταμίνη 5%, κρέμα [μερικώς υδρογονωμένο λίπος καρύδας, αποβουτυρωμένο γάλα  σε σκόνη , γαλακτωματοποιητές (E471, E472a), σιρόπι γλυκόζης, σακχαρόζη, πρωτεΐνη γάλακτος , σταθεροποιητής (φωσφορικά κάλιο), αντισυσσωματικός παράγοντας (φωσφορικά ασβέστιο)], αρωματικές ύλες, πυκνωτικό (κόμμι κυτταρίνης), αλάτι, αντισυσσωματικό παράγοντα (διοξείδιο του πυριτίου), γλυκαντικό (σουκραλόζη).  

Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει επίσης γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και τρόφιμα που περιέχουν ξηρούς καρπούς.

Προσθέστε μία μέζουρα σε 300ml νερό ή γάλα και καναλώστε την πριν τον ύπνο

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Nutrition Facts | Serving size: 30 g | Servings per container: 75

 

100 g

RI* (100 g)

30 g

Energy

1483 kJ/350 kcal

18%

445 kJ/105 kcal

Fat

- of which saturates

3 g

1,6 g

4%

8%

0,9 g

0,5 g

Carbohydrate

- of which sugars

6,8 g

4,8 g

3%

5%

2,0 g

1,5 g

Protein

73 g

146%

22 g

Salt

1,1 g

18%

0,32 g

*Πρόσληψη αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal).
Χαμηλό σάκχαρο: <2,5 g ζάχαρης ανά 100ml έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν.
Χωρίς γλουτένη σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε.
Χωρίς λιπαρά: <0,5 g λιπαρά/100 ml έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν.

Average amino acid content in 1 serving (30 g):

Essential Amino Acids (EAAs)

Conditionally Essential Amino Acids (CAAs)

Nonessential Amino Acids (NAAs)

Histidine

530 mg

Arginine

687 mg

Alanine

534 mg

Isoleucine•

1045 mg

Cysteine

148 mg

Aspartic acid

1295 mg

Leucine•

1968 mg

Glutamine and Glutamic acid

5902 mg

Glycine

367 mg

Lysine

1558 mg

Proline

1791 mg

Serine

1127 mg

Methionine

544 mg

Tyrosine

1085 mg

 

 

Phenylalanine

1003 mg

 

 

 

 

Threonine

833 mg

 

 

 

 

Tryptophan

259 mg

 

 

 

 

Valine•

1273 mg

 

 

 

 

 

9063 mg

 

9613 mg

 

3323 mg

•Συνολικά BCAA (αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας): 4286 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie