• Νέο
search

The Good Brand Ταινίες Πλύσης Κεριού 32 Strips

16199
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι ταινίες πλύσης περιέχουν συμπύκνωμα απορρυπαντικού που εφαρμόζεται σε μια υδατοδιαλυτή ταινία. Οι ταινίες είναι κατάλληλες για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι, λευκά, σκούρα και χρωματιστά ρούχα,σε ζεστό ή κρύο νερό. Δεν είναι κατάλληλες για μαλλί και μετάξι. Οι ταινίες κεριού έχουν ένα ευχάριστο, φρέσκο ​​άρωμα.

9,30 €
με ΦΠΑ

Ένας φθηνός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να πλύνετε τα ρούχα σας. Χωρίς πλαστικό, vegan και βιοδιασπώμενο. Δεν χρειάζεται να σηκώνετε πλέον βαριά μπουκάλια ή να γεμίζετε τα ντουλάπια λόγω των μεγάλων κουτιών με κάψουλες. Η εξαιρετικά συμπυκνωμένη οικολογική φόρμουλα είναι ήπια, διαλύεται σε ζεστό και κρύο νερό και εξασφαλίζει καθαρά φρέσκα ρούχα. Με τις ταινίες κεριού The Good Brand χωρίς πλαστικό, εξοικονομείτε πλαστικά απορρίμματα. Επίσης μειώνονται οι εκπομπές CO2 γιατί η άσκοπη μεταφορά νερού (βάρος) μειώνεται στο μηδέν! Αυτό μειώνει τη χρήση καυσίμου και τις συνακόλουθες εκπομπές άνθρακα έως και 94%.

15%-30%: Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες < 5%: Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες Αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες Αλειφατικοί υδρογονάνθρακες σορβικό κάλιο άρωμα κινναμικός μεθυλεστέρας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie