bio-product
search

Natur Compagnie Βιολογική Σούπα Snack Cup Pasta Napoli 59g

16300
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα ζυμαρικά Napoli είναι noodles σε μια ντελικάτη φρουτώδη σάλτσα ντομάτας, καρυκευμένα με μεσογειακά βότανα όπως ρίγανη, δεντρολίβανο, μαϊντανό και λίγο ελαιόλαδο. Με το πιάτο Pasta Napoli cup της Natur Compagnie σε μόλις 4 λεπτά έχετε έτοιμο ένα νόστιμο ζεστό γεύμα.

2,70 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 8 τεμάχια.

Στα προϊόντα της η Natur Compagnie χρησιμοποιεί μόνο επιλεγμένα συστατικά που προμηθεύονται από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες.

Δεν χρησιμοποιούν φοινικέλαιο σε κανένα από τα προϊόντα τους – αντίθετα χρησιμοποιούν βούτυρο καριτέ και ηλιέλαιο δίκαιου εμπορίου.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Ζυμαρικά* (61%) (Σιμιγδάλι ΣΚΟΥΡΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ *), σκόνη ντομάτας* (16,8 %), άμυλο αραβοσίτου*, κολοκύθα*, θαλασσινό αλάτι, κρεμμύδια*, ελαιόλαδο*, βότανα* (ρίγανη*, δεντρολίβανο*, μαϊντανός *, δάφνη*), σκόρδο*, παστινάκι*, πιπέρι*, παντζάρι*.


* Πιστοποιημένο βιολογικό.
Πιστοποιημένο από DE-ÖKO-001.

Προσθέστε βραστό νερό για να γεμίσει το επίπεδο μέσα στην κατσαρόλα. Ανακατέψτε καλά και περιμένετε για 7 λεπτά. Ανακατέψτε κατά διαστήματα.

Ø Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g:
Ενέργεια 323 KJ / 76 kcal
Λίπος 0,5 γρ
- εκ των οποίων: κορεσμένα 0,1 γρ
Υδατάνθρακας 15,0 γρ
- εκ των οποίων: σάκχαρα 1,8 γρ
Πρωτεΐνη 2,4 γρ
Αλας 0,71 γρ

Μπορεί να περιέχει ίχνη από: αυγό, γάλα, σέλινο, μουστάρδα, σόγια

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie