search

Sun Yan Έτοιμο Γεύμα Noodles Κοτόπουλο Κλασσικά 60g

16240
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Noodles κλασσικά με αυθεντική γεύση κοτόπουλο. Πρέπει να τα δοκιμάσεις!

1,00 €
με ΦΠΑ

Ζήστε την Ασία και όλη την εξωτική γεύση που μπορεί να προσφέρει με το Sun Yan! Οι φωτεινές ανατολίτικες γεύσεις του Sun Yan καλούν τους γευστικούς σας κάλυκες σε έναν καυτό χορό. Σας εγγυόμαστε μια διαφορετική, απροσδόκητη και εμπρηστική εμπειρία κάθε μέρα

Νούντλς (92%): ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ηλιέλαιο, άμυλο πατάτας, αλάτι, διογκωτικοί παράγοντες: νάτριο και ανθρακικό κάλιο. ζωμός (8%): ??αλάτι, ενισχυτικά γεύσης: E621, E635; ζάχαρη, μαλτοδεξτρίνη, αρωματικές ύλες, σκόρδο, τσίλι, φρέσκα κρεμμυδάκια, κραμβέλαιο, κουρκουμάς σε σκόνη, χρώμα E150c.

Ρίχνουμε τα noodles και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ. Προσθέτουμε 250ml βραστό νερό, ανακατέψτε, περιμένετε 4 λεπτά. Ανακατέψτε καλά πριν την κατανάλωση.

Ενέργεια                367 kJ / 88 kcal
Λιπαρά:
3,9g
Kορεσμένα:
0,5g
Υδατάνθρακες:
11g
Σάκχαρα:
0,6g
Εδώδιμες Ίνες:
0,4g
Πρωτεΐνες:
1,9g
Αλάτι:
0,91g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie