

Παραδοσιακός βιολογικός ξινός τραχανάς από αγνά φρέσκα και ντόπια υλικά. Υγιεινός και θρεπτικός με υπέροχη γευση και άρωμα μεγάλωσε πολλές γενιές στην Ελλάδα μιας και είναι το αρχαιότερο ελληνικό ζυμαρικό. Τα ζυμαρικά « Το Πλαστήρι » παράγονται στην Κατερίνη, στους πρόποδες του Ολύμπου, από 100% σιμιγδάλι σκληρό σίτου , από πιστοποιημένες βιολογικές γεωργικές καλλιέργειες.
Τα ζυμαρικά "Το Πλαστήρι" θα σας ξυπνήσουν μνήμες από τα φαγητά της γιαγιάς σας γιατί παρσκευάζονται με υλικά από ντόπιους παραγωγούς, αυγά και γάλα από το γύρω χωριά. Η επιχείρησή ξεκίνησε δειλά το 1998 και τώρα πια στις νέες τις εγκαταστάσεις παράγει . με την ίδια πάντα ποιότητα και συνέπεια παραδοσιακά προιόντα : α) βιολογικά ζυμαρικά β)ζυμαρικά από αλεύρι Ντίνκελ και γ) ζυμαρικά από αλεύρι Triticum Dicocum όλα πιστοποιημένα απο τη ΔΗΩ