Βιολογικό Κριθαράκι Χοντρό 500γρ., Pasta Mania
Κριθαράκι χοντρό Ιταλίας από εκλεκτές πρώτες ύλες πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας . Συστατικά: Σιμιγδάλι από σκληρό σιτάρι*, νερό *= προϊόν βιολογικής γεωργίας
Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 2 τεμάχια.
Γιουβέτσι με μανιτάρια, κανέλα και μαϊντανό
Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. µανιτάρια λευκά κοµµένα σε φετάκια 350 γρ. κριθαράκι χοντρό 4 - 5 φρέσκα κρεµµυδάκια, ψιλοκοµµένα 2 σκελίδες σκόρδο, λιωµένες 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο 1 κονσέρβα ντοµατάκια χοντροκοµµένα 1 κουτ. σούπας ντοµατοπελτές 1 µικρό µπαστουνάκι κανέλα 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη ψιλοκοµµένο μαιντανό αλάτι, φρεσκοτριµµένο πιπέριΕκτέλεση :Σε µια κατσαρόλα ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε µέτρια φωτιά και σοτάρουµε τα µανιτάρια, για περίπου 3 - 4 λεπτά, µέχρι να ροδίσουν και να αρχίσουν να µαλακώνουν. Προσθέτουµε τα κρεµµυδάκια και συνεχίζουµε το σοτάρισµα για άλλα 2 - 3 λεπτά, ανακατεύοντας , µέχρι να µαραθούν . Ρίχνουµε το σκόρδο και συνεχίζουµε το σοτάτισµα για 1/2 λεπτό. Προσθέτουµε τον πελτέ, ανακατεύουµε µε ξύλινη κουτάλα για περίπου 1 - 2 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουµε την ντοµάτα, την κανέλα, την πάπρικα, τη ζάχαρη και αλατοπίπερο. Προσθέτουµε 1,2 λίτρα ζεστό νερό και δυναµώνουµε τη φωτιά. Οταν αρχίζει να κοχλάζει έντονα το υγρό, ρίχνουµε το κριθαράκι και ανακατεύουµε καλά. Χαµηλώνουµε τη φωτιά και σιγοµαγειρεύουµε για περίπου 20 - 25 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε τόσο για να µην κολλήσει, µέχρι να γίνει το κριθαράκι, να πιει τα υγρά του . Βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι , πασπαλίζουµε µε το µαϊντανό, ανακατεύουµε απαλά και σερβίρουµε αµέσως .
- Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
- Όχι
- Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
- Ναι
- Origin
- Foreign
- Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
- Ναι
- Vegan
- Ναι
- Bio
- Ναι