greek-product bio-product
search
  • Βιολογικός Τραχανάς Ξινός Γρεβενών Bio 500γρ., Ελληνική, Αγροκτήματα Νέστορας
  • Βιολογικός Τραχανάς Ξινός Γρεβενών Bio 500γρ., Ελληνική, Αγροκτήματα Νέστορας

Βιολογικός Τραχανάς Ξινός Γρεβενών 400g Αγροκτήματα Νέστορας

7406
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πεντανόστιμο ζυμαρικό φτιαγμένο σύμφωνα με την πατροπαράδοτη συνταγή από διαλεχτά συστατικά ελληνικών βιολογικών καλλιεργειών. Πρόκειται για ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, λίγες θερμίδες & χαμηλά λιπαρά.

2,60 €
με ΦΠΑ

Ο τραχανάς είναι από τα πιο παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα. Φτιάχνεται από αλεύρι, γάλα και αυγά & έχει ακανόνιστο κοκκώδες σχήμα. Κατά την διάρκεια της παρασκευής του το τελευταίο πολύ σημαντικό στάδιο είναι το στέγνωμα του. Απλώνεται σε μεγάλη επιφάνεια για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Με τον τραχανά ετοιμάζεται η υπέροχη τραχανόσουπα, ένα υγιεινό και θρεπτικό πιάτο ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Συστατικά : αλεύρι σιταριού, ξινό γιαούρτι, αλάτι.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie