greek-product
Γκοφρέτες με Μέλι και Κακάο, 135γρ., The Bee Bros
search
  • Γκοφρέτες με Μέλι και Κακάο, 135γρ., The Bee Bros
  • Γκοφρέτες με Μέλι και Κακάο, 135γρ., The Bee Bros

Γκοφρέτες με Μέλι και Κακάο, 135γρ., The Bee Bros

10579
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά γκοφρέτας με μέλι & κακάο, The Bee Bros, χωρίς ζάχαρη, σε μοναδική τιμή από τα μπισκότα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Λαχταριστά Γκοφρετάκια με Μέλι & Κακάο, χωρίς φοινικέλαιο & χωρίς συντηρητικά! Ιδανική, επιλογή για ένα εύκολο, υγιεινό & γρήγορο σνακ για μικρούς & μεγάλους!

2,55 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Lactose Free
Όχι

Αλεύρι σίτου, μη υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά (Ηλιέλαιο), μέλι, άμυλο αραβοσίτου, κακάο σε σκόνη χαμηλών λιπαρών: 2%, γλυκαντική ουσία (μαλτιτόλη): 6%, αλεύρι από σπόρους χαρουπιού, άμυλο πατάτας, διογκωτική ύλη (διττανθρακικό νάτριο), γαλακτωματοποιητές (λεκιθίνη κραμβέλαιου), αλάτι, φυσική αρωματική ύλη.  

Μπορεί να περιέχει ίχνη σπόρων σησαμιού, προϊόντων σόγιας, ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.

GMO free, χωρίς ζάχαρη, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς συντηρητικά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie