greek-product bio-product
Βιολογικά Μουστοκούλουρα, 250 γρ., Bio, ΟΙΚΟΠΑΛ
search
  • Βιολογικά Μουστοκούλουρα, 250 γρ., Bio, ΟΙΚΟΠΑΛ

Βιολογικά Μουστοκούλουρα, 250 γρ., Bio, ΟΙΚΟΠΑΛ

10888
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικών μουστοκούλουρων της ΟΙΚΟΠΑΛ, vegan, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς βούτυρο, αυγό & γάλα, σε εκπληκτική τιμή, από τα μπισκότα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Η ελληνική παραδοσιακή συνταγή στην καλύτερη εκδοχή της ! Διαλεχτά συστατικά βιολογικής καλλιέργειας συνδυάζονται αρμονικά και μας ξυπνούν ευχάριστες μνήμες !!

4,20 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αλεύρι σίτου βιολογικής καλλιέργειας, πετιμέζι βιολογικής καλλιέργειας (18%), βιολογικό ηλιέλαιο, χυμός πορτοκαλιού βιολογικής καλλιέργειας, σιρόπι αγαύης βιολογικής καλλιέργειας, κανέλα βιολογικής καλλιέργειας, γαρύφαλλο βιολογικής καλλιέργειας, διογκωτικό μέσο: όξινο ανθρακικό νάτριο (σόδα),

Το προϊόν δεν περιέχει γάλα, αυγό, βούτυρο, φοινικέλαιο. Είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης & vegan. Περιέχει γλουτένη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie