bio-product
Βιολογικός Χυμός Σταφύλλι Bio 200ml, Hollinger
search
  • Βιολογικός Χυμός Σταφύλλι Bio 200ml, Hollinger

Βιολογικός Χυμός Σταφύλλι Bio 200ml, Hollinger

2662
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικός χυμός μαύρου σταφυλλιού . Ιδανικός για να μας εφοδιάσει με ενέργεια και βιταμίνες στη δουλειά ή στο σχολείο . Απολάυστε τους φυσικούς χυμούς της Hollinger χωρίς ανθρακικό , χωρίς τεχνητά χρώματα & αρώματα και χωρίς συντηρητικά .

1,35 €
με ΦΠΑ

Συστατικά : Βιολογικός χυμός μαύρου σταφυλιού (60%) από βιολογικές καλλιέργειες , νερό. Παστεριωμένο. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Περιέχει φυσικά σάκχαρα. Ενέργεια: 40.2 (kcal) ανά 100 ml

Οι χυμοί της Hollinger περιέχουν 60% συμπηκνωμένο χυμό φρούτων που αναμειγνύεται με νερό. Φυσικά χωρίς ανθρακικό και προσθήκη ζάχαρης. Οι πιστοποιημένα βιολογικοί χυμοι δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετα αρώματα, συντηρητικά και χρώματα. Για τη Hollingen , μόνο η καλύτερη ποιότητα είναι αρκετά καλή για τα παιδιά .

Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie