

Παραδοσιακά βιολογικά ζυμαρικά φτιαγμένα από φρέσκα και αγνά ντόπια υλικά στους πρόποδες του Ολύμπου . Τα ζυμαρικά Το Πλαστήρι παρασκευάζονται από: 100% σκληρό σιτάρι βιολογικής καλλιέργειας, ελληνικής προέλευσης, μη μεταλλαγμένο,.
Κουσκουσάκι Βουτύρου
Υλικά500 γρ. κουσκουσάκι παραδοσιακό7,5 φλ. τσαγιού νερό50 γρ. βούτυροαλάτι, πιπέριλίγες σταγόνες χυμό λεμονιούΕκτέλεσηΒάζουμε σε κατσαρόλα νερό, βούτυρο, αλατοπίπερο και το χυμό του λεμονιού και τα βάζουμε να βράσουν. Όταν κοχλάσει το νερό, ρίχνουμε το κουσκουσάκι και το αφήνουμε να μισοβράσει. Το απομακρύνουμε από τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα με βαμβακερή πετσέτα, τοποθετείτε το καπάκι και αφήνετε το κουσκουσάκι μέχρι να "πιεί" το νερό. Το χρησιμοποιείτε σαν συνοδευτικό, ενώ είναι ακόμη ζεστό.
Τα ζυμαρικά "Το Πλαστήρι" θα σας ξυπνήσουν μνήμες από τα φαγητά της γιαγιάς σας γιατί παρσκευάζονται με υλικά από ντόπιους παραγωγούς, αυγά και γάλα από το γύρω χωριά. Η επιχείρησή ξεκίνησε δειλά το 1998 και τώρα πια στις νέες τις εγκαταστάσεις παράγει . με την ίδια πάντα ποιότητα και συνέπεια παραδοσιακά προιόντα : α) βιολογικά ζυμαρικά β)ζυμαρικά από αλεύρι Ντίνκελ και γ) ζυμαρικά από αλεύρι Triticum Dicocum όλα πιστοποιημένα απο τη ΔΗΩ