search

Creatine Monohydrate Micronized 120 Caps GoldTouch Nutrition

15022
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Εάν θέλετε να έχετε αύξηση μυϊκής μάζας, τότε η μονοϋδρική κρεατίνη είναι το κατάλληλο αθλητικό συμπλήρωμα για εσάς.

16,00 €
με ΦΠΑ

Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ο πιο κοινός τύπος κρεατίνης, στα συμπληρώματα, καθώς και ο πιο ερευνημένος. Πολλά επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι η μονοϋδρική κρεατίνη είναι μια ουσία που λειτουργεί και πολλοί άνθρωποι που τη χρησιμοποιούν τα τελευταία 40 χρόνια, επιβεβαιώνουν αυτούς τους ισχυρισμούς με τα αποτελέσματα που έχουν δει στο σώμα τους.

Η κρεατίνη είναι ουσιαστικά μια αμίνη (κυριολεκτικά ένα αζωτούχο αμινοξύ) που παράγεται φυσικά στο σώμα μας από τα αμινοξέα: γλυκίνη, μεθειονίνη και αργινίνη (95% της κρεατίνης του σώματός μας αποθηκεύεται στα μυϊκά κύτταρα). Επιπλέον, η κρεατίνη υπάρχει και σε τρόφιμα όπως το κρέας και τα θαλασσινά.

Αυτό που κάνει η κρεατίνη ως θρεπτικό συστατικό, είναι να δίνει στους μύες σας περισσότερη ενέργεια, κατά τη διάρκεια της άσκησης, η οποία αυξάνει την ποσότητα εργασίας που μπορούν να κάνουν τα μυϊκά κύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι οι μύες σας μπορούν να αποδώσουν καλύτερα και σταδιακά γίνονται πιο δυνατοί. Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των μυών.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

100% μονοϋδρική κρεατίνη (μικρονοποιημένη), κάψουλα: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη.

Καταναλώστε 2 μερίδες καθημερινά. (1 μερίδα=3 καπάκια)

Σας προτείνουμε να λαμβάνετε 1 μερίδα κάψουλες κρεατίνης πριν την προπόνηση και 1 μερίδα μετά την προπόνηση. Λάβετε υπόψη ότι η ώρα της ημέρας που καταναλώνετε δεν είναι τόσο σημαντική όσο η συνέπεια της κατανάλωσης κάθε μέρα, την ίδια ώρα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Μην καταναλώνετε πολύ κοντά με καφέ ή άλλο ρόφημα που περιέχει καφεΐνη

Πιείτε μαζί με λίγο χυμό ή καταναλώστε με άλλη πηγή υδατανθράκων, για να προωθήσετε την απορρόφηση της κρεατίνης.

Μέγεθος μερίδας= 3 καπάκια Κρεατίνη  1,95g

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie