bio-product
Βιολογική Χλωρέλλα Σπιρουλίνα, 100 τεμάχια, Bio, Sanatur
search
  • Βιολογική Χλωρέλλα Σπιρουλίνα, 100 τεμάχια, Bio, Sanatur

Βιολογική Χλωρέλλα Σπιρουλίνα, 100 τεμάχια, Bio, Sanatur

12716
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής χλωρέλλας & σπιρουλίνας, Sanatur, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα Φυτικά συμπληρώματα διατροφής του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιολογική σπιρουλίνα & χλωρέλλα για την ήπια αποτοξίνωση και του οργανισμού!

16,92 €
με ΦΠΑ

Η σπιρουλίνα προέρχεται από ένα μικροφύκος το οποίο αποτελεί ένα εξαιρετικό διατροφικό προϊόν με υψηλη βιολογική αξία. Περιέχει πρωτεΐνες, χλωροφύλλη, φυκοκυανίνη και αποτελεί εξαιρετική πηγή γ-λινολεϊκού οξέος που συμμτέχει στην καρδιαγγειακή και νευρική υγεία. Επιπλέον είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, D, E, Κ και Β καθώς και σε πληθώρα αντιοξειδωτικών ιχνοστοιχείων όπως β-καροτένιο. Ενισχύει και αναζωογονεί τον οργανισμό, ενώ βοηθά στη μείωση του άγχους και της κόπωσης.

Η χλωρέλλα προέρχεται επίσης από ένα φύκος και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι μεγάλες ποσότητες χλωροφύλλης που περιέχει. Βοηθά στην γενική αποτοξίνωση του σώματος καθώς δεσμεύει τις τοξίνες, όπως είναι τα βαρέα μέταλλα, τα φυτοφάρμα και και τα πολυχλωροδιφαινύλια (PCBs). Επιπλέον βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών της τροφής, προσφέροντας ευεξία. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνες A, D, E, K και C, απαραίτητα αμινοξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία.

Χωρίς ιώδιο, λακτόζη, γλουτένη. Μικροβιολογικά ελεγμένο, χωρίς βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα

Οδηγίες χρήσης

3 ταμπλέτες 3-4 φορές ημερησίως.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Spirulina platensis (50%) Chlorella pyrenoidosa (50%)

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2321056660, 59509333, ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
Συγκατάθεση για cookie