• Νέο
bio-product
search

Ekoplaza Βιολογικός Καφές Decafe Pods 36τεμ.

16304
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μια ελαφριά πικράδα εναλλάσσεται με νότες ξηρών καρπών και μια βελούδινη απαλή επίγευση. Οι υπέροχοι κόκκοι Arabica της Νότιας Αμερικής μετατρέπονται φυσικά σε ντεκαφεϊνέ χρησιμοποιώντας την μέθοδο CO2.

8,80 €
με ΦΠΑ

Ο ωμός καφές υγραίνεται με καθαρό νερό και μπαίνει σε ένα δοχείο, όπου το υγρό διοξείδιο του άνθρακα «πλένει» τον καφέ υπό πίεση. Η κυκλοφορία του CO2 τραβάει την καφεΐνη από τους κόκκους. Η καφεΐνη κατακρημνίζεται σε έναν εξατμιστή. Το CO2 συμπυκνώνεται ξανά και περνάει πίσω από το βαρέλι με καφέ για νέα επεξεργασία. Όταν επιτευχθεί ο επιθυμητός βαθμός αποκαφεΐνωσης (99,9%), η διαδικασία διακόπτεται. Στη συνέχεια, ο καφές πηγαίνει σε μια σήραγγα ξήρανσης.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Καφές*, * = Βιολογικός.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie