greek-product
search

Σαλέπι Χωρίς Ζάχαρη με Μόκα 100γρ., Ελληνικό, Σαλέπι από την Πόλη

7428
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά σαλέπι με μόκα, χωρίς ζάχαρη σε καταπληκτική τιμή, από το Βιο-Παντοπωλείο του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ευωδιαστό ρόφημα με άρωμα αραβικού καφέ, κανέλας & πιπερόριζας. Είναι φτιαγμένο με την πατροπαράδοτη, πολίτικη συνταγή, μόνο από φυσικά συστατικά. Δεν περιέχει ζάχαρη και αν το επιθυμείτε μπορείτε να το γλυκάνετε με μέλι, πετιμέζι ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας σας.

11,32 €
με ΦΠΑ

Ακαταμάχητο ρόφημα για όσους δεν θέλουν να στερηθούν τον καφέ, το οποίο ταυτόχρονα εξισορροπεί την επίδρασή της καφεϊνης στον ανθρώπινο οργανισμό. Ετοιμάζεται εύκολα & γρήγορα, όπως ο ελληνικός καφές & μπορείτε να το πιείτε κάθε ώρα και κάθε εποχή.

Οδηγίες :

Το σαλέπι δεν είναι στιγμιαίο ρόφημα. Πρέπει να σιγοβράσει για να απελευθερωθεί το φυσικό του κόμμι, η βασσορίνη. Οι παλιοί το έβαζαν και το έβγαζαν πολλές φορές στην φωτιά μέχρι να μελώσει & να ελευθερώσει όλες του τις "μαγικές" ιδιότητες. Για ένα φλυτζάνι απολαυστικού ροφήματος δυαλίστε ένα γεμάτο κουταλάκι μείγματος σε ένα μέτριο φλιτζάνι του τσαγιού βραστό νερό. Ξαναβάλτε το στην φωτιά μέχρι να φουσκώσει και σερβίρετε !

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι

Σαλέπι , καφές, κανέλα, πιπερόριζα, βανίλια.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie