• Νέο
search

Biotech USA Good Meal Plant Based With Superfoods 1000g

16486
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ρόφημα φυτικής προέλευσης σε σκόνη με διάφορα είδη υπερτροφών και 10 είδη βιταμινών. Είναι πλούσιο σε διαιτητικές ίνες και πρωτεΐνες.

25,00 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Το BioTech USA Good Meal είναι ένα μείγμα σκόνης για την παρασκευή ενός νόστιμου ροφήματος από βότανα που περιέχει φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υπερτροφές και βιταμίνες. Βιάζεσαι, είσαι απασχολημένος όλη μέρα και εξακολουθείς να θέλεις να ζεις συνειδητά και να τρως καλά; Προτιμήστε το Good Meal, το οποίο θα σας εξοικονομήσει χρόνο και ταυτόχρονα θα εφοδιάσει τον οργανισμό με σημαντικά θρεπτικά συστατικά! Μπορείτε να το έχετε στη δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι, μετά την προπόνηση, στις εκδρομές του Σαββατοκύριακου, το πρωί, το μεσημέρι, το βράδυ, οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Το Good Meal περιέχει έως και 13 θρεπτικά πολύτιμα συστατικά. Οι υπερτροφές που περιέχει αποτελούν από μόνες τους πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών και με την κατανάλωσή τους μπορείτε γρήγορα και εύκολα να συμπληρώσετε την πρόσληψη μικρο- και μακροθρεπτικών συστατικών που χρειάζεται το σώμα.

Οφέλη

  • έως και 13 θρεπτικά πολύτιμα συστατικά
  • υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες
  • ΧΩΡΙΣ γλουτένη, φοινικέλαιο
  • ΧΩΡΙΣ προσθήκη ζάχαρης
  • κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Αλεύρι  από νιφάδες βρώμης, πρωτεΐνη ρυζιού 10%, απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού 8%,  αλεύρι αμυγδάλου  , αλεύρι κινόα, ίνες εσπεριδοειδών, ινουλίνη, σκόνη λιναρόσπορου, αλεύρι ηλιόσπορου, αλεύρι κολοκυθόσπορου, σκόνη μούρων acai 3%, σκόνη goji berry 1%, αντισυσσωματικός παράγοντας (άλατα μαγνησίου των λιπαρών οξέων), γλυκομαννάνη (από Amorphophallus konjac tuber) (περιέχει  διοξείδιο του θείου ), σκόνη φλοιών Psyllium (από σπόρους Plantago ovata), αρωματική ουσία, οξικός DL-άλφα-τοκοφερυλεστέρας, οξική νικοτίνη, παντοθενικό, ασβέστιο, χοληκαλσιφερόλη, μονονιτρική θειαμίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, ριβοφλαβίνη, πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, D-βιοτίνη, κυανοκοβαλαμίνη.

Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, σόγια, φιστίκια, καρκινοειδή, ψάρια, μαλάκια, διοξείδιο του θείου και τροφές που περιέχουν ξηρούς καρπούς. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για vegans.

Ανακατέψτε 1 μερίδα (9 γεμάτες κουταλιές της σούπας = 100 g) σε 500 ml νερό και πάρτε το κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διατροφικά στοιχεία  I  Μέγεθος μερίδας : 100 g 

 

100 γρ

RI 1  (100 g)

Ενέργεια

1610 kJ/ 384 kcal

19%

Λίπος

11 γρ

16%

εκ των οποίων κορεστεί 

2,1 γρ

10%

Υδατάνθρακας

35 γρ

13%

εκ των οποίων σάκχαρα 

1,9 γρ

2%

Ινα

17 γρ

**

Πρωτεΐνη

28 γρ

55%

Αλας

0,37 γρ

6%

Αναφορά πρόσληψης ενός μέσου ενήλικα.  (8400 kJ/2000 kcal).

** Δεν έχει καθοριστεί τιμή RI.

Βιταμίνες

100 γρ

RI 2  (100 g)

Βιταμίνη Α

733 μg

92%

Βιταμίνη D

4,4 μg

89%

Βιταμίνη Ε

5,9 mg

50%

Βιταμίνη Β1

1,3 mg

121%

Ριβοφλαβίνη

1,3 mg

95%

Νικοτινικό οξύ

13 mg

83%

Παντοθενικό οξύ

4,4 mg

74%

Βιταμίνη Β6

1,3 mg

95%

Φολικό οξύ

178 μg

89%

Βιταμίνη Β12

4 μg

160%

Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών για ενήλικες

Άλλα ενεργά συστατικά

100 γρ

Ίνα εσπεριδοειδών

5000 mg

Ινουλίνη

4000 mg

Γλυκομαννάνη

200 mg

Σκόνη φλοιών ψυλλίου

190 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie