• Νέο
bio-product
search

Good Life Βιολογική Πρωτεΐνη Σόγιας 200g

16497
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Για τους Ασιάτες αποτελεί βασική, καθημερινή τροφή. Στη ζωή των Ευρωπαίων μπήκε πριν από λίγα χρόνια και κατέκτησε υψηλή θέση στις προτιμήσεις τους. Ο λόγος για τη σόγια και τα προϊόντα της, που θεωρούνται τροφές που συμβάλλουν στην καλή υγεία και μακροζωία.

4,80 €
με ΦΠΑ

Η σόγια είναι το μόνο φυτικό τρόφιμο, που η πρωτεϊνη της περιέχει και τα 22 αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός. Ιδιαίτερα δημοφιλής στους χορτοφάγους, αφού βοηθά να διατηρήσουν επαρκή τα επίπεδα πρωτεΐνης στον οργανισμό τους. Βοηθάει στην ανάπλαση και τη διατήρηση της μυικής μάζας και αποτελεί ένα ισχυρό σύμμαχο για αυτούς που αθλούνται ή προσέχουν τη διατροφή τους. Η πρωτεΐνη σόγιας θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι


Πρωτεΐνη σόγιας*


*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Καταναλώστε 25 γραμμάρια σκόνης διαλυμένα σε νερό ή χυμό δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση πριν και μετά την άσκηση . Μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες, στα δημητριακά, σε μιλκσέικ κ.α.

Ενέργεια:
1643 kJ / 393 kcal
Λιπαρά:
6.9g
Kορεσμένα:
1.63g
Υδατάνθρακες:
0.0g
Σάκχαρα:
0.0g
Εδώδιμες Ίνες:
1.09g
Πρωτεΐνες:
92.6g
Αλάτι:
0.01g
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie