bio-product
search

Βιολογικα΄ Νούντλς Konjac, 270 γρ., Bio, Panic

13643
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικών ζυμαρικών konjac, Panic, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Νούντλς konjac χωρίς γλουτένη, κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη!

2,45 €
με ΦΠΑ

Οι υδατοδιαλυτές διαιτητικές ίνες ονομάζονται γλυκομαννάνη (Konjac), όπου συμβάλλει στη συνολική υγεία με πολλούς τρόπους.

Τα ζυμαρικά noodles Konjac έχουν πολύ λίγες θερμίδες, δεν περιέχουν γλουτένη και ζάχαρη, δεν περιέχουν λιπαρά και είναι συμβατά για όσους ακολουθούν δίαιτα Κέτο, Paleo, Διατροφή και νέα Ζωή.

Τέλος, έχουν πολύ ουδέτερη γεύση, συνεπώς έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τη γεύση της αγαπημένη σας σάλτσας.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αλεύρι konjac*, νερό, κιτρικό οξύ. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας)

Να Φυλάσσεται  σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από το ηλιακό φως και τη θερμότητα. Μετά το άνοιγμα να διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 24 ωρών. Μην τα βάζετε στη κατάψυξη.

Χρήση: Αδειάστε το νερό από τη συσκευασία, ξεπλύνετε 2-3 φορές με νερό. Μπορείτε να προσθέσετε τη σάλτσα της αρεσκείας σας ή να τα τηγανίσετε με λαχανικά.

Το Προϊον Δεν Περιέχει  γλουτένη και σόγια.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie