• Νέο
bio-product
search

La Bio Idea Βιολογικό Κριθαράκι Αργής Ξήρανσης 400g

16448
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Tο κριθαράκι ή μανέστρα είναι ζυμαρικό της ελληνικής και ιταλικής κουζίνας με ωοειδές σχήμα - πεπλατυσμένο στο κέντρο και πιο μυτερό στα άκρα - και μέγεθος κόκκου ρυζιού ή σιταριού ή και μεγαλύτερο. Τόσο στα ελληνικά όσο και στα ιταλικά η ονομασία του προέρχεται από το δημητριακό κριθάρι.

4,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 5 τεμάχια.

Βλέπουμε αυτό το σχήμα ζυμαρικών σε περισσότερες χώρες γύρω από τη Μεσόγειο Στη Σικελία, όπου το La BIO IDEA κριθαράκι φτιάχνεται με παραδοσιακό τρόπο, οι άνθρωποι το τρώνε παραδοσιακά σε σούπες. Αλλά το κριθαράκι είναι επίσης νόστιμο ως ζυμαρικό με καλή σάλτσα ντομάτας ή πέστο και ως πιλάφι ανακατεμένο με τηγανητά λαχανικά. Το κριθαράκι είναι επίσης μια τέλεια βάση για μια γρήγορη παραλλαγή ριζότο.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΑΡΙΟΥ*, Αλάτι, * = Βιολογικό

Ενέργεια 358 kcal (1519 kJ)
Λίπος 1,2 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,3 γρ
Υδατάνθρακες 75 γραμμάρια
Σάκχαρα 3,3 γρ
Διαιτητικές ίνες 2,6 γρ
Πρωτείνες 10,5 γρ
Αλάτι 0 γραμμάρια
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie