greek-product bio-product
search

Βιολογικό Στριφτό Μακαρονάκι από Μαύρη Φακή 250g Κερκίνης Γη

16001
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Στριφτό Μακαρονάκι (βίδες) από αλεσμένη μαύρη φακή, βιολογικής γεωργίας και ολικής άλεσης. Περιέχει υψηλό ποσοστό φυτικών ινών, πρωτεΐνες, φυλλικό οξύ, βιταμίνες Β, σίδηρο.

4,10 €
με ΦΠΑ

Τα ζυμαρικά από άλευρο οσπρίων, είναι μια νέα σημαντική δυνατότητα που δίνεται, σε όσους δεν θέλουν τη γλουτένη στη διατροφή τους, στα παιδιά που δεν τρώνε τα όσπρια αλλά τρελαίνονται για τα ζυμαρικά ή απλά σε όποιον θέλει μια δυναμική διατροφική ποικιλία στην καθημερινότητά του.

Τα όσπρια είναι ίσως η μοναδική κατηγορία τροφίμων, όπου συναντάμε συγκεντρωμένα τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Πιο αναλυτικά, τα όσπρια είναι πλούσια σε βιταμίνες B και C, πρωτεΐνες, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο, υδατάνθρακες, νάτριο, ασβέστιο και φυτικές ίνες.

Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

100% βιολογικό και ολικής άλεσης αλεύρι μαύρης φακής.

Αυτό που προτείνεται ως τρόπος μαγειρέματος είναι, τα ζυμαρικά να βράζουν μαζί με όλα τα υλικά και τη σάλτσα τους και όχι με την τεχνική του σουρώματος, ώστε να μην χάνουν τα γευστικά και θρεπτικά στοιχεία τους.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie