

Αλεύρι σόγιας από βιολογική καλιέργεια. Το αλεύρι σόγιας περιέχει πρωτεϊνες υψηλής διατροφικής αξίας, μαγνήσιο, ασβέστιο και φυτικές ίνες. Κατάλληλο για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη.
H σόγια και τα προΪόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για τους λαούς αυτούς, αλλά και καλής υγείας, αφού δρα αποτρεπτικά σε πολλές ασθένειες.
Το αλεύρι σόγιας εκτός από πρωτεϊνες, περιέχει όλες τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο & σίδηρο. Επίσης περιέχει σε ικανοποιητικά ποσοστά λινολεϊκό οξύ, το ακόρεστο λιπαρό οξύ που είναι απαραίτητο για τον οργανισμό.
Αλεύρι από σόγια βιολογικής καλλιέργειας.
Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.