

Αλεύρι μαλακό ολικής άλεσης από ντόπιο σπόρο που καλλιεργείται βιολογικά στο κτήμα Αντωνόπουλου στο Δίλοφο Λάρισας. Αλεύρι μεγάλης διατροφικής αξίας, πλούσιο σε φυτικές ίνες, από ολόκληρο τον κόκκο του μαλακού σταριού. Κατάλληλο για την παρασκεύη μαύρου ψωμιού και αρτοσκευασμάτων ολικής άλεσης.
Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 11 τεμάχια.
Στο Αγρόκτημα Αντωνόπουλου η καλλιέργεια γίνεται από το 1985 μόνο βιολογικά και με ντόπιους παραδοσιακούς και αρχαίους σπόρους. Η βιοποικιλότητα και η βιοισορροπία που επικρατεί στα ιδιόκτητα κτήματα του , αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προίόντων. Το Greenhouse σας προτείνει ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα προίόντα εξαιρετικής γεύσης και θρεπτικής αξίας που παράγονται από σπόρους που αποτελούσαν βάση της διατροφής των προγόνων μας .
Αλεύρι μαλακό από σιτάρι βιολογικής καλλιέργειας, ολικής άλεσης.