bio-product
search

Βιολογική Γλυκομαννάνη Konjak Σκόνη 100g Ola-Bio

14734
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η γλυκομαννάνη είναι γνωστή ως ρίζα κόντζακ και είναι μία φυτική ουσία για αδυνάτισμα!

8,15 €
με ΦΠΑ

Η σκόνη Konjak προέρχεται από την ρίζα του φυτού Konjak έχει ιστορία 2000 ετών καταγωγή την Ιαπωνία και περιέχει πολλές φυσικές φυτικές ίνες. Στην σημερινή μας εποχή θεωρείται η νέα υπερτροφή που απασχολεί τους διατροφολόγους τον τελευταίο καιρό. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σε μακαρονάδες και στο ρύζι. Στη χώρα μας διατίθεται με την μορφή σκόνης και το βρίσκουμε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα. Το μυστικό του βρίσκεται σε μία φυτική ίνα που περιέχει τη γλυκομαννάνη, η οποία βοηθά στον έλεγχο της πείνας, καθαρίζει το έντερο και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες. Θεωρείται πως έχει ευεργετικές ιδιότητες ρίζας konjak και απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού προκαλώντας την αίσθηση κορεσμού & πληρότητας μειώνοντας την επιθυμία για γλυκό και τσιμπολόγημα μεταξύ των γευμάτων, απορροφά τις τοξικές ουσίες και τις αποβάλλει, αποτρέπει την απορρόφηση του λίπους.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Όχι
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

 Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας

Τρόπος χρήσης: Καθημερινά διαλυμένη σε νερό. Δοσολογία: για ενήλικες 3-4g , για έφηβους 1-2g.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 770kj/192kcal - Λίπη:<0,2g εκ των οποίων κορεσμένα: 0g - Υδατάνθρακες: 2,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,15g- Φ. Ίνες: 89,44g - Πρωτεΐνες: 1.1g - Αλάτι: 0,012g
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie