Βιολογικό Αλεύρι Ρυζιού Ολικής Άλεσης Χωρίς Γλουτένη 500g Ελληνικό, Eat Free
Βιολογικό αλεύρι ρυζιού ολικής αλέσεως χωρίς γλουτένη. Έχει ήπια γεύση , είναι ευκολοχώνευτο , πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και φτωχό σε νάτριο και λιπαρά. Χρησιμεύσει ως πυκνωτικό, σε σάλτσες και κρέμες ενώ είναι ιδανικό για γλυκά και μπισκότα. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο βιολογικό και χωρίς γλουτένη κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη.
Το αλεύρι ρυζιού ολικής αλέσεως είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεϊνες , σίδηρο , μαγνήσιο , φώσφορο . κάλιο & φυτικές ίνες .
Αλμυρά μπισκότα με αλεύρι ρυζιού ολικής αλέσεως χωρίς γλουτένη
Υλικά
1 κούπα αλεύρι ρυζιού ολικής αλέσεως
1 κούπα αμύγδαλα αλεσμένα
3 κ.σ. λιναρόσπορος κοπανισμένος
5 κ.σ. σουσάμι
1 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. ρίγανη
Εκτέλεση συνταγής :
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί του φούρνου. Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα πλάθουμε μέχρι να γίνουν ένα μαλακό ζυμάρι. Στρώνουμε στον πάγκο μας ένα φύλλο αντικολητικό χαρτί βάζουμε πάνω το ζυμάρι και το σκεπάζουμε με ένα άλλο φύλλο αντικολλητικό χαρτί(για να μην κολλήσει το ζυμάρι) . Ανοίγουμε με ένα πλάστη το ζυμάρι σε λεπτό φύλλο. Με ένα μαχαίρι , χαράζουμε τη ζύμη μας και δημιουργούμε τα μπισκοτάκια με διάσταση περίπου 4Χ5. Απλώνουμε τα κράκερ στο ταψί . Ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανά .
- Πιστοποιημένο Gluten Free
- Ναι
- Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
- Ναι
- Origin
- Greek
- Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
- Ναι
- Demeter
- Όχι
- Vegan
- Ναι
- Bio
- Ναι
- Lactose Free
- Ναι