bio-product
Βιολογικός χυμός αντιοξειδωτικό shot, 330ml, bio, Hollinger
search
  • Βιολογικός χυμός αντιοξειδωτικό shot, 330ml, bio, Hollinger

Βιολογικός χυμός αντιοξειδωτικό shot, 330ml, bio, Hollinger

13387
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού αντιοξειδωτικού χυμού, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ο χυμός περιέχει φραγκοστάφυλο και αρώνια τα πλέον αντιοξειδωτικά φρούτα που απομακρύνουν τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό μας.

5,60 €
με ΦΠΑ

  • Για την παραγωγή των προϊόντων Hollinger χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι καλύτερης ποιότητας βιολογικές πρώτες ύλες.Τα ώριμα βιολογικά φρούτα μεταποιούνται απευθείας σε αγνό πουέ με άμεση πίεση ώστε να αποτελέσουν τη βάση γιά έναν μοναδικό φρουτώδες ρόφημα.
  • Αυτός ο χυμός είναι 330ml και μπορείτε να τον χωρίσετε σε 8 shots (περίπου 40ml ανά shot)
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie