greek-product bio-product
Βιολογικός Χυμός Ροδιού, Ελληνικός, Bio,  200ml, Όλα Bio
search
  • Βιολογικός Χυμός Ροδιού, Ελληνικός, Bio,  200ml, Όλα Bio

Βιολογικός Χυμός Ροδιού, Ελληνικός, Bio, 200ml, Όλα Bio

9918
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού χυμού από ελληνικά ρόδια, της Όλα Bio, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, σε εξαιρετική τιμή, από τους χυμούς & τα smoothies του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Φυσικός χυμός με χαρακτηριστική υπόξινη γεύση, πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, ωμέγα 3, βιταμίνες Α, C & E και μέταλλα. Παρασκευάζεται από ρόδια που καλλιέργούνται βιολογικά σε περιοχές της Μακεδονίας.

1,70 €
με ΦΠΑ

Πολλές είναι οι έρευνες που έχουν αποδείξει την υψηλή διατροφική αξία του ροδιού. Έχει αποδειχτεί η ευεργετική του δράση για το καρδειαγγειακό σύστημα & για την αντιμετώπιση του διαβήτη. Μπορεί ακόμα να μειώσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης & την απώλεια οστικής μάζας κατά την εμμηνόπαυση.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

100% χυμός ροδιού βιολογικής καλλιέργειας.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΥΓΕΙΑ ΕΠΕ, 2102848522, 99057910, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 5
Συγκατάθεση για cookie