greek-product
Στέβια 50 sticks, Ελληνική, Isostevia
search
  • Στέβια 50 sticks, Ελληνική, Isostevia
  • Στέβια 50 sticks, Ελληνική, Isostevia

Στέβια 40 sticks, Ελληνική, Isostevia

3958
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ιδανική λύση για να έχετε πάντα φακελάκια isostevia μαζί σας αλλά και για οικιακή χρήση, για να γλυκαίνετε τον καφέ, τους χυμούς, το τσάι σας, αλλά και κάθε είδους αφέψημα χωρίς να προσθέτετε θερμίδες! Η isostevia είναι φυσικό επιτραπέζιο γλυκαντικό χωρίς θερμίδες που παρασκευάζεται από γλυκοζίτες αυθεντικής Παραγουανής στέβιας και παράγεται στην Ελλάδα .

4,10 €
με ΦΠΑ

Τα ποιοτικά υλικά της έχουν ως αποτέλεσμα την εκπληκτική επίγευση στον καφέ, το τσάι, τους χυμούς και σε όλα τα ροφήματα. Η isostevia ενδείκνυται και για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία και είναι ιδανική για γλυκίσματα. Απολαύστε τον υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς ζάχαρη, περιττές θερμίδες, τεχνητά γλυκαντικά και συντηρητικά, επιλέγοντας isostevia.

H isostevia είναι κατάλληλη για διαβητικούς και υπερτασικούς καθώς δεν επιδρά στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και στην αρτηριακή πίεση.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΛΙΑΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, 2311211470, 117718678, ΕΓΝΑΤΙΑΣ 124
Συγκατάθεση για cookie