greek-product bio-product
Βιολογικό Πετιμέζι 100ml, Ελληνικό, Αμπελοφυλλα Μαριανας
search
  • Βιολογικό Πετιμέζι 100ml, Ελληνικό, Αμπελοφυλλα Μαριανας

Βιολογικό Πετιμέζι 100ml, Ελληνικό, Μαριάννας

1250
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το μοναδικό, 100% βιολογικό πετιμέζι της Μαριάννας, αποκλειστικά από σταφύλια Σουλτανίνας ! Το πετιμέζι "Μαριάννας" διακρίνεται για το σκούρο χρώμα του, το διακριτικό άρωμά του, την πυκνή υφή του, την "μεθυστικά" γλυκιά γεύση του. Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, μοναδική πηγή σιδήρου, το πετιμέζι αποτελεί πρώτη ύλη για γλυκά, αλλά και υπέροχο γλυκαντικό για ροφήματα.

7,00 €
με ΦΠΑ

Το Παραδοσιακό Πετιμέζι Σουλτανίνας της Μαριάννας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα μας. Η παρασκευή του ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2000.

Το προϊόν αυτό χρησιμοποιήθηκε από τους προγόνους μας ως θερμαντικό μέσο την περίοδο του πολέμου, αλλά και ως γλυκαντική ουσία στη ζαχαροπλαστική, την περίοδο που η ζάχαρη - λόγω της υψηλής της τιμής - ήταν ένα είδος πολυτελείας.

Το Πετιμέζι της Μαριάννας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη σύγχρονη νοικοκυρά σε αναλογία 1:1 αντί της ζάχαρης σε όλα τα γλυκά, ακόμη και στο ψωμί με βούτυρο, ενώ είναι και το βασικό συστατικό για τα γλυκά κουταλιού που ονομάζονται ρετσέλια.

Το Πετιμέζι της Μαριάννας, εκτός από την θεσπέσια και λησμονημένη γεύση του, προσδίδει άρωμα, χρώμα και πολλά θρεπτικά συστατικά όπου κι αν χρησιμοποιηθεί. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αντί του μούστου στην παρασκευή μουσταλευριάς.

Σε πρώτη φάση, η μικρή ποσότητα του προϊόντος αυτού χρησιμοποιήθηκε από εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για την παρασκευή βιολογικών γλυκισμάτων για λογαριασμό γνωστής εταιρίας εμπορίας τροφίμων ποιότητας.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΠΕ, 99648259, 1ο ΧΛΜ Ν.ΓΩΝΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙ
Συγκατάθεση για cookie