bio-product
Βιολογικό Σιρόπι Σφένδαμου Bio 250ml, Naturata
search
  • Βιολογικό Σιρόπι Σφένδαμου Bio 250ml, Naturata
  • Βιολογικό Σιρόπι Σφένδαμου Bio 250ml, Naturata

Βιολογικό Σιρόπι Σφένδαμου Bio 250ml, Naturata

5341
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το βιολογικό σιρόπι σφενδάμου περιέχει λιγότερες θερμίδες και υψηλότερη συγκέντρωση ανόργανων συστατικών από το μέλι. Προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την υγεία της καρδιάς , καθώς αποτελλεί μια εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου και μαγγανίου και αντιοξειδωτικών. Περιέχει επίσης υδατάνθρακες, διαλυτές και αδιάλυτες ίνες, νάτριο, βιταμίνες, ανόργανα άλατα, λιπαρά οξέα και αμινοξέα .

9,48 €
με ΦΠΑ

Το σιρόπι σφένδαμου παρασκευάζεται από το άμυλο που αποθηκεύεται στον κορμό και τις ρίζες των δέντρων. Κάθε Άνοιξη, οι κάτοικοι τρυπάνε τους κορμούς, το συλλέγουν σε μεγάλα δοχεία, το βράζουν και κατόπιν το συμπυκνώνουν σε σιρόπι, το οποίο αποτελεί ένα εξαιρετικά υγιεινό γλυκαντικό.

Αξίζει να το εντάξουμε στην καθημερινότητα μας γιατί :

– Διαθέτει μια σειρά από θεραπευτικά συστατικά, παρόμοια με αυτά του μύρτιλου και του πράσινου τσαγιού.

– Έχει πλούσιες αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που δρουν κατά του καρκίνου, των διάφορων τύπων διαβήτη και των βακτηριολογικών λοιμώξεων.

– Οι πολυφαινόλες του συμβάλλουν καταλυτικά στη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα των διαβητικών.

– Οι επιστήμονες πιστεύουν πως η κεμπεκόλη του -το όνομα αυτό δόθηκε προς τιμή της επαρχίας του Κεμπέκ, ο μεγαλύτερος παραγωγός του στον κόσμο- θα πρωταγωνιστήσει στην παρασκευή νέων φαρμάκων που θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά μια σειρά από ασθένειες.

Λεμονάδα με τζίντζερ και σιρόπι σφένδαμου

Υλικά :

1 λεμόνιένα κομματάκι περίπου 10 γρ. τζίντζερ1-2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου Naturataνερό

Καθαρίζουμε το τζίντερ και το τρίβουμε στον τρίφτη για να πάρουμε τον χυμό του . Στίβουμε το λεμόνι και ρίχνουμε τον χυμό από το λεμόνι και από τζίντερ σε ένα ποτήρι . Προσθέτουμε 1-2 κουταλάκια σιρόπι σφένδαμου (ανάλογα με το πόσο γλυκιά θέλουμε τη λεμονάδα μας ).Τέλος γεμίζουμε το ποτήρι με νερό , ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε τη λεμονάδα μας !

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ Σ & ΣΙΑ ΟΕ, 2310688553-4, 999829826, ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ
Συγκατάθεση για cookie