greek-product bio-product
Αιθε΄ριο έλαιο ρίγανης, 10ml, Meli Mpampa
search
  • Αιθε΄ριο έλαιο ρίγανης, 10ml, Meli Mpampa

Αιθε΄ριο έλαιο ρίγανης, 10ml, Meli Mpampa

13180
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά αιθέριο έλαιο ρίγανης, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο της ρίγανης, έχει ευεργετικές ιδιότητες καθώς προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού. Έχει έντονο χαρακτηριστικό άρωμα, περιέχει τις ουσίες καρβακόλη και θυμόλη, οι οποίες του προσδίδουν μικροβιοκτόνο δράση.

8,95 €
με ΦΠΑ

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία κυρίως για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων όπως άσθμα, βρογχίτιδα και βήχας. Επίσης, είναι γνωστή η ισχυρή αντιικής, αντιβακτηριακή, αντιμυκητιακή και αντιπαρασιτική δράση του.ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΛΥΤΟ

Origin
Greek
Bio
Ναι
Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της ρίγανης  με πολλούς τρόπους, να προσθέσετε λίγες σταγόνες σε διάφορα προϊόντα ή να το διοχετεύσετε στο χώρο σας.
Ρίξτε μερικές σταγόνες σε νερό και  αφήστε να εξατμιστεί ή τοποθετήστε σε συσκευή ρεσό πάνω από κεράκι. 
Εμποτίστε σκληρό χαρτόνι, τοποθετήστε σε διάφορα σημεία και εκμεταλλευτείτε τις ιδιότητές του αιθέριου ελαίου πολύ οικονομικά, ανανεώνοντας όσο συχνά θέλετε. 
 
Διατίθεται με πρακτικό σταγονόμετρο σε σκουρόχρωμο φαρμακευτικό φιαλίδιο με καπάκι ασφαλείας.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΠΟΛΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, 6947391719, 46717354, Γ.ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ 17-19
Συγκατάθεση για cookie