bio-product
search

Dennree Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ Ολικής Αλέσεως 500g

16136
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα βιολογικά σπαγγέτι ολικής αλέσεως προσφέρουν σκέτη απόλαυση. Για τα σπαγγέτι ολικής αλέσεως Dennree, χρησιμοποιούνται μόνο επιλεγμένα υλικά από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια και επεξεργάζονται ήπια, σύμφωνα με την αρχική ιταλική συνταγή. Απολαύστε τη λεπτή, ντελικάτη, ξηρή γεύση και την ιδανική «al dente» μπουκιά των ζυμαρικών Dennree.

3,55 €
με ΦΠΑ

Τα ζυμαρικά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά όλων των εποχών. Είναι γρήγορο στην προετοιμασία, μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύσετε και το πιο σημαντικό: όλη η οικογένεια το απολαμβάνει! Μπορείτε πάντα να κάνετε τους μικρούς χαρούμενους με ένα πιάτο ζυμαρικά. Το Dennree έχει ζυμαρικά σε αμέτρητα σχήματα, οπότε υπάρχει ένα κατάλληλο για όλους: από πένες μέχρι fusilli μέχρι το απόλυτο αγαπημένο noodle.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι Κέλτες στην Κεντρική Ευρώπη μεγάλωσαν με τέτοιου είδους διατροφή. Το spelled θεωρείται η αρχική μορφή του σιταριού και έχει άρωμα ξηρού καρπού. Συνήθως είναι απόλυτα ανεκτό από τον οργανισμό μας, επειδή αυτό το αρχαίο σιτάρι δεν έχει τροποποιηθεί μέσω μέτρων αναπαραγωγής.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Σιμιγδάλι ολικής αλέσεως* (είδος σιταριού)

*από ελεγχόμενη βιολογική γεωργία

Οι θρεπτικές αξίες περιέχουν κατά μέσο όρο 100 g/ml

θερμιδική αξία 1434 kJ / 337 kcal
Λίπος 2,1 γρ
του παρόντος: κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,3 γρ
υδατάνθρακες 63 γρ
εκ των οποίων η ζάχαρη 2 γρ
πρωτεΐνη 13 γρ
Αλας 0,01 γρ

Σημείωση για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες: Μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας και σόγιας.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie