bio-product
search

Βιολογικά Ιαπωνικά Miso Ramen Noodles 170g Clearspring

15191
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Clearspring έχει κάνει απλό να απολαμβάνετε αυθεντικό ιαπωνικό Ramen όταν δεν έχετε χρόνο, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση ή την ποιότητα.

8,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 1 τεμάχια.

Συγκεντρώνει τα καλύτερα βιολογικά ιαπωνικά noodles σιταριού, με την πλούσια σε umami γεύση της σούπας miso και τζίντζερ. Το Clearspring Organic Japanese Miso Ramen είναι απαλλαγμένο από όλες τις τεχνητές γεύσεις, πρόσθετα και συντηρητικά, είναι 100% vegan και μπορεί να είναι έτοιμο σε μόλις 4 λεπτά.

Τα noodles έχουν κατασκευαστεί με επιδεξιότητα από βιολογικό ιαπωνικό αλεύρι σίτου, το οποίο προσφέρει μια σφιχτή υφή με μια πρόσθετη πινελιά ελαστικότητας (γνωστό ως "koshi" στην Ιαπωνία). Είναι μαγειρεμένα στον ατμό και όχι τηγανητά, με αποτέλεσμα να είναι νόστιμα χαμηλά σε λιπαρά.

  • Κάθε συσκευασία περιέχει 2 μερίδες
  • Έτοιμο σε μόλις 4 λεπτά
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νουντλς* (76%): αλεύρι σίτου*(99%), θαλασσινό αλάτι (1%).
Βάση σούπας* (24%): καστανό ρύζι miso* (29%) (ολόκληροι κόκκοι σόγιας *, καλλιεργημένο καστανό ρύζι*, θαλασσινό αλάτι, νερό), mirin* (γλυκό ρύζι*, shochu* [νερό, καλλιεργημένο ρύζι*], καλλιεργημένο ρύζι*), πάστα σουσαμιού *, σάλτσα σόγιας * (νερό, σπόροι σόγιας *, σιτάρι *, θαλασσινό αλάτι, αλκοόλη από κόκκους [αιθανόλη]*), θαλασσινό αλάτι, πουρές κρεμμυδιού*, πουρές τζίντζερ* (3%), σουσάμι φρυγανισμένο λάδι*, πουρές σκόρδου*, εκχύλισμα λαχανικών kombu (νερό, kombu, θαλασσινό αλάτι), νερό, πιπέρι καγιέν*, μαύρο πιπέρι*, λευκό πιπέρι*. * βιολογικής καλλιέργειας

Στην εστία: Για μία μερίδα βάζετε 400 ml νερό σε μια κατσαρόλα και τα αφήνετε να βράσουν. Προσθέστε τα noodles ramen και μαγειρέψτε για 4 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Προσθέστε το περιεχόμενο ενός φακελίσκου σούπας λίγο πριν ανάψετε τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε με τα αγαπημένα σας toppings.

Φούρνος μικροκυμάτων: Για μία μερίδα τοποθετήστε τα νουντλς σε ένα μπολ ασφαλείας για φούρνους μικροκυμάτων και προσθέστε 400 ml βραστό νερό. Μαγειρέψτε ακάλυπτα σε HIGH (650W-850W) για 5 λεπτά. Προσθέστε το περιεχόμενο ενός φακελίσκου σούπας, ανακατέψτε καλά και σερβίρετε με τα αγαπημένα σας γαρνιτούρα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie