• -15%
bio-product
Κομπούχα Original 400ml, Bio, Captain Kombucha
search
  • Κομπούχα Original 400ml, Bio, Captain Kombucha
  • Κομπούχα Original 400ml, Bio, Captain Kombucha

Κομπούχα Original 400ml, Bio, Captain Kombucha

9796
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής κομπούχα της Captain Kombucha, vegan, χωρίς γλουτένη, σε μοναδική τιμή, από τους θεραπευτικούς χυμούς & τα αφεψήματα, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Απολαυστικό δροσιστικό ρόφημα με προβιοτικά, για την καλύτερη υγεία του πεπτικού συστήματος. Συνδυάζει τις ωφέλιμες ιδιότητες του τσαγιού & των μακροβιοτικών, με την υπέροχη γεύση. Η υγεία στο μπουκάλι !!

2,81 €
3,30 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό φιλτραρισμένο με την μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης, συμπυκνωμένος χυμός ζαχαροκάλαμου βιολογικής καλλιέργειας, διοξείδιο του άνθρακα, πράσινο τσάι βιολογικής καλλιέργειας, καλλιέργειες kombucha, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού βιολογικής καλλιέργειας.

Σερβίρεται κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη & είναι vegan. Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie