• -10%
search

Φώκια Ξύλινο, Οικολογικό, Plantoys (5281)

14025
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Παρακολουθήστε το μωρό καθώς σπρώχνει το PlanToys Seal Wobbler με απόλαυση, να πέφτει απαλά, να ταλαντεύεται και να κυλάει. Αυτή η φώκια, είναι σχεδιασμένη να επανέρχεται για ατελείωτη διασκέδαση.

14,40 €
16,00 €
με ΦΠΑ

Αυτό το αντικείμενο ενθαρρύνει την οπτική ανάπτυξη για τα μωρά και είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να τα διασκεδάζει και να τα κρατά απασχολημένα ενώ ξαπλώνουν στην κοιλιά τους.

  • Ενσωματώστε το Seal Wobbler σε περιβάλλοντα ελεύθερου παιχνιδιού και στον χρόνο αφήγησης
  • Μάθετε για τα ζώα της Αρκτικής εξερευνώντας τη φώκια και τους συγκατοίκους της. Η φώκια πέφτει και λικνίζεται από πλευρά σε πλευρά όταν σπρώχνεται.
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    2,4 σε Χ 0 σε Χ 3 ίντσες

    6 cm X 0 cm X 7,5 cm

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    ΟπτικήΕξερεύνησηΑιτίας & Αποτελέσματος Συναισθηματικάμε ακαθάριστο κινητικόλεπτό
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie