• -10%
search

Κουδουνίστρα κλακέτα Ξύλινη, Οικολογική, Εκπαιδευτική Plantoys (5277)

14022
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το PlanToys Shake N Clap Rattle θα κρατήσει το μικρό σας αφοσιωμένο και θα μάθει να παίζει μουσική, καθώς κουνάει την κουδουνίστρα.

14,40 €
16,00 €
με ΦΠΑ

Ο σχεδιασμός είναι απλός αλλά είναι γεμάτος με παιχνίδι ανάπτυξης. Η κουδουνίστρα θα συνδυάσει την όραση, την ακοή και την αίσθηση της αφής μέσω του παιχνιδιού. Ιδανικό για παιχνίδι καθοδηγούμενο από τους γονείς τους πρώτους μήνες για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της παρακολούθησης των ματιών, που θα παρακολουθούν τα ρουστίκ χρώματα και τους ήχους καθώς κουνιέται απαλά. Οι λείες επιφάνειες, τα περιγράμματα και το δαχτυλίδι που πιάνει είναι μια απόλαυση για το μωρό. Συνδέστε το στο καρότσι, ή στο πουκάμισό σας με το αγαπημένο σας κλιπ για παιχνίδι εν κινήσει. Φτιαγμένο με οργανικές χρωστικές και βαφές με βάση το νερό για την ηρεμία σας.

  • Εύκολο στο κράτημα δαχτυλίδι για να ταιριάζει στο χέρι του μικρού σας
  • Ιδανικό για παρακολούθηση ματιών, ακουστική διέγερση και απτικό παιχνίδι
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδι με καθοδήγηση γονέων ή ανεξάρτητο παιχνίδι
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    2,4 σε Χ 1,6 σε Χ 3,5 ίντσες

    6 cm X 4 cm X 9 cm

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    Συντονισμός ΑκουστικούΟπτικούΑπτικούΛεπτού Κινητήρα Μικτός κινητήρας
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie