• -10%
search

Ιστιοφόρο με θαλάσσιο ίππο Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό Plantoys (5810)

14032
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το PlanToys Sailing Boat - Walrus - Modern Rustic ήρθε κατευθείαν από την Αρκτική. Πλοηγηθείτε στη θάλασσα για μια ευφάνταστη περιπέτεια στο μπάνιο, δίπλα στον ωκεανό ή σε οποιαδήποτε υδάτινη περιοχή.

14,40 €
16,00 €
με ΦΠΑ

Σχεδιασμένο με χρήση PlanWood, το σκάφος είναι αδιάβροχο και ιδανικό για εμπειρίες παιχνιδιού στο νερό και ενθαρρύνει την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών και άνω. Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα μη φορμαλδεΰδης, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.

  • Αποβιβαστείτε στη θάλασσα με το PlanToys Sailing Boat - Walrus - Modern Rustic
  • Ιδανικό για το μπάνιο ή οποιοδήποτε σενάριο παιχνιδιού με νερό. Απλό στο καθάρισμα και το στέγνωμα με το αποσπώμενο πανί.
  • Σχεδιασμένο χρησιμοποιώντας PlanWood, ένα μοναδικό υλικό PlanToys που χρησιμοποιεί πλεονάζοντα πριονίδι και υπολείμματα ξύλου για να δημιουργήσει ένα βιώσιμο, εύκαμπτο ξύλινο υλικό
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    4,7 σε Χ 3,5 σε Χ 4 ίντσες

    12 εκ. Χ 8,8 εκ. Χ 10,1 εκ

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    ΑπτικήΕξερεύνησηΦαντασίαςΣυναισθηματικήΓλώσσα &Συντονισμός Επικοινωνίας
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie