• -10%
search

Ταμπούρλο ΙΙ Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό Plantoys (6445)

14033
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Εξασκηθείτε στο να εκφράζεστε μουσικά με το PlanToys Solid Drum II. Όταν παίζεται τύμπανο είτε με τα χέρια είτε με την μπαγκέτα από καουτσούκ, το όργανο παράγει απαλούς ρυθμούς και ήχους.

27,00 €
30,00 €
με ΦΠΑ

Προσθέστε κι άλλα όργανα στο παιχνίδι και δημιουργήστε ένα συγκρότημα! Υποστηρίζει την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και τον συντονισμό χεριού-ματιού, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την πρακτική επικοινωνίας.

  • Περάστε στο ρυθμό του δικού σας τυμπάνου και δημιουργήστε ρυθμούς που ζωντανεύουν τη φαντασία σας
  • Αναπτύξτε τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, ενισχύστε το συντονισμό χεριού-ματιού και υποστηρίξτε τη δημιουργική έκφραση
  • Πειραματιστείτε με διάφορους ρυθμούς και ρυθμούς χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και το παρεχόμενο μπαστούνι τυμπάνου με λαστιχένια κεφαλή
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    6,3 σε Χ 6,3 σε Χ 3,3 ίντσες

    16 cm X 16 cm X 8,5 cm

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    ΜουσικήΑκουστικόςΔημιουργικόςΣυντονισμόςΣυναισθηματικήΣυγκέντρωση
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie