greek-product
Μπάρα Κράνμπερυ Χωρίς Ζάχαρη 30γρ. Wish
search
  • Μπάρα Κράνμπερυ Χωρίς Ζάχαρη 30γρ. Wish
  • Μπάρα Κράνμπερυ Χωρίς Ζάχαρη 30γρ. Wish
  • Μπάρα Κράνμπερυ Χωρίς Ζάχαρη 30γρ. Wish

Μπάρα Ενέργειας Κράνμπερυ Χωρίς Ζάχαρη 25g Wish

6892
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φυσική μπάρα ενέργειας με μέλι, ξηρούς καρπούς & αποξηραμένο cranberry, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Οι μπάρες ενέργειες Wish Βars, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα και φτωχές σε θερμίδες ! Παρασκευάζονται στην Ελλάδα με πολύ μεράκι & αγάπη για την ποιότητα, χρησιμοποιώντας μόνο αγνές πρώτες ύλες.

0,70 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 2 τεμάχια.

Οι μπάρες ενέργειες Wish Βars, είναι σχεδιασμένες υπό την επιμέλεια επιστημονικής ομάδας διατροφολόγων, για να μας προσφέρουν Φυσική Ενέργεια & Πλούσια Διατροφική Αξία κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Τα Φυσικά Σνακ Wish bars είναι:

  • Πλούσια σε Ενέργεια & Φυτικές ίνες

  • Πλούσια σε Βιταμίνες, Μέταλλα & Αντιοξειδωτικά και..

  • Φτωχά σε θερμίδες!

Συστατικά: μέλι 42%, νιφάδες κριθαριού, νιφάδες σίτου, νιφάδες βρώμης, ηλιόσπορος, σουσάμι, ρύζι διογκωμένο, νιφάδες καλαμποκιού, κράνμπερι 11% (κράνμπερι, ζάχαρη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, ηλιέλαιο, συμπυκνωμένος χυμός elderberry), άρωμα κράνμπερι. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς, πρωτεϊνών σίτου, γάλακτος & αυγού.

Κάθε ένα από τα συστατικά των Wish bars Χωρίς Ζάχαρη αποτελεί μια ξεχωριστή πηγή φυσικής ενέργειας και συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού και την προάσπιση της υγείας μας. Ας δούμε αναλυτικά γιατί είναι σημαντικό να εντάσσουμε τις φυσικές αυτές τροφές στο καθημερινό διαιτολόγιο μας.

Μέλι το Θαυματουργό!

Από την αρχαιότητα θεωρείται μια μακροβιοτική τροφή με εξαιρετικές θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.Αντιβακτηριακή δράση: Είναι αντισηπτικό και μικροβιοκτόνο λόγω του υπεροξειδίου του υδρογόνου που περιέχει, της οξύτητάς του και της υψηλής συγκέντρωσης των ζαχάρων του. Βοηθά στην επούλωση των πληγών, σταματά το αίμα στις πληγές και τα τραύματα και προσφέρει ασηψία. Χάρη στις αντιβιοτικές και αλκαλικές ιδιότητές του βοηθά στην απολύμανση του στόματος και δεν δημιουργεί προϋποθέσεις τερηδόνας.Μεταβολισμός: το μέλι συνιστάται κατά της παχυσαρκίας που οφείλεται στον ελαττωματικό μεταβολισμό, υπερινσουλινισμό και στην συγκράτηση νερού στους ιστούς.Καρδιά-Κυκλοφορικό: η παρατεταμένη κατανάλωση μελιού από άτομα που πάσχουν από καρδιακές διαταραχές, έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της κατάστασης τους. Τα ζάχαρα του μελιού, ιδίως η γλυκόζη είναι απαραίτητα για τις συστολές του καρδιακού μυ και αποτελούν πηγή ενέργειας για την καρδιά. Ακόμη το μέλι με τη βοήθεια των ζαχάρων του και τις ακετυλοχολίνης διαστέλλει τα αγγεία και μειώνει την υπέρταση.Αναιμία: το ποσοστό της αιμοσφαιρίνης, ιδίως σε παιδιά αυξάνει με την κατανάλωση μελιού κυρίως λόγω του σιδήρου και του χαλκού που περιέχει.Στομαχοεντερικές παθήσεις: το μέλι είναι βασικά αλκαλική τροφή λόγω των μεταλλικών αλάτων που περιέχει. Η αλκαλικότητα αυτή μειώνει την οξύτητα του στομάχου. Το μέλι αποδεικνύεται πολύτιμο μέσο προστασίας κατά των ελκών του στομάχου και δώδεκα- δακτύλου. Τέλος, το μέλι θεωρείται σαν ένα από τα καλύτερα φυσικά ελαφρά καθαρτικά.Συκώτι: η γλυκόζη του μελιού συμπληρώνει τις εφεδρείες του γλυκογόνου του ήπατος. Το συκώτι είναι το εργοστάσιο του οργανισμού μας όπου συντίθενται χρήσιμες για τον οργανισμό ουσίες και αποικοδομούνται άλλες που είναι επικίνδυνες όπως οι τοξίνες. Η παρουσία γλυκογόνου ενισχύει αυτή την εργασία και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στις μολύνσεις.Νεφρά: το μέλι περιέχει πολύ λίγη πρωτεΐνη και σχεδόν καθόλου αλάτι, ουσίες που δεν επιτρέπονται σε άτομα που έχουν παθήσεις νεφρών. Εκτός αυτού το μέλι, σαν υπερτονικό διάλυμα γλυκόζης, δυναμώνει και ενισχύει τον οργανισμό και είναι διουρητικό.Αναπνευστικό σύστημα: Η δράση των προϊόντων της μέλισσας στο αναπνευστικό σύστημα μπορεί να αποδοθεί κύρια στην αντιμικροβιακή και την αντιφλεγμονώδη τους δράση. Το μέλι σε συνέργεια με την πρόπολη έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της χρόνιας βρογχίτιδας. Η αντιβηχική,αποχρεμπτική και καταπραϋντική δράση του μελιού συνδέεται με την περιεκτικότητά του σε συγκεκριμένα πτητικά συστατικά καθώς επίσης και στην αντιμικροβιακή του δράση.

Σύκα: Η τροφή της Αρχαίας Αθήνας!

Τα σύκα στην αρχαιότητα συνδέονταν με τη λατρεία της Δήμητρας και του Διονύσου και αποτελούσαν βασική τροφή κατά τον δείπνο των αρχαίων Αθηναίων. Τα σύκα, ανεξαρτήτως χρώματος και ποιότητας, είναι θρεπτικότατα και με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και ενδείκνυνται σε όσους έχουν πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Είναι πλούσια σε κάλιο με αποτέλεσμα να βοηθάνε στη ρύθμιση της πίεσης καθώς επίσης και σε μαγνήσιο, ασβέστιο και βιταμίνες A,B,C. Τα φρέσκα σύκα περιέχουν 80% νερό ενώ αντίστοιχα δεν περιέχουν ίχνος λίπους και χοληστερίνης.Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας των ξηρών σύκων σε ασβέστιο μπορούν να καλύψουν το 17% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας για τον οργανισμό μας.

Ξηροί Καρποί: Οι καρποί της ζωής!

Οι ξηροί καρποί είναι μια κατηγορία τροφίμων που ο άνθρωπος καταναλώνει από την αρχαιότητα. Προσφέρουν στον οργανισμό μας ενέργεια και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μικρή ποσότητα ξηρών καρπών τροφοδοτεί τον οργανισμό μας με μεγάλες ποσότητες ενέργειας, ακόρεστων λιπαρών οξέων, φυτικών πρωτεϊνών,αντιοξειδωτικών, βιταμινών, ανόργανων συστατικών(ασβέστιο,σίδηρο,κάλιο,μαγνήσιο και χαλκό) και φυτικών ινών. Πίσω από την ιδιαίτερη γεύση που έχει η κάθε κατηγορία ξηρών καρπών κρύβονται τα ωφέλιμα ακόρεστα λιπαρά οξέα και μηδενική ποσότητα χοληστερόλης. Η σωστή κατανάλωσή τους προσφέρει: • Μείωση της "κακής" χοληστερόλης (LDL) και αύξηση της "καλής" χοληστερόλης (HDL) • Βελτίωση λειτουργίας και φυσικής κατάστασης των αρτηριών της καρδιάς • Προστασία από την εμφάνιση του διαβήτη • Βελτίωση λειτουργίας του εντέρου και καλύτερη κάλυψη των διατροφικών αναγκών του ανθρώπου • Καταπολέμηση του οξειδωτικού stress στον οργανισμό

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie