bio-product
Βιολογικό Λάδι Καρύδας Παρθένο raw 200γρ., 7elements Natural Goods
search
  • Βιολογικό Λάδι Καρύδας Παρθένο raw 200γρ., 7elements Natural Goods
  • Βιολογικό Λάδι Καρύδας Παρθένο raw 200γρ., 7elements Natural Goods

Βιολογικό Λάδι Καρύδας Παρθένο Raw 200g 7elements Natural Goods

7051
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

To 100% βιολογικό παρθένο λάδι καρύδας της 7elements παράγεται από φρέσκιες καρύδες υψηλής ποιότητας με την διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, που του επιτρέπει να διατηρεί όλα του τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα. Έχει το υπέροχο άρωμα και την γεύση της καρύδας, αποτελεί πλούσια πηγή λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

5,22 €
με ΦΠΑ

Δείτε τα θρεπτικά συστατικά και τη διατροφική αξία για το Βιολογικό Λάδι Καρύδας Παρθένο της 7elements Natural Goods από τα Βιολογικά Προϊόντα GreenHouseBio

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Βιολογικό Λάδι Καρύδας Παρθένο της 7elements Natural Goods. Δείτε τα χαρακτηριστικά, τα θρεπτικά συστατικά, τη διατροφική αξία καθώς και τον τρόπο παρασκευής του.

7elements Natural Goods

Η καρύδα είναι από τα λίγα τρόφιμα που μπορούν να χαρακτηριστούν δικαίως ως “Super Food” και ο κοκοφοίνικας έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίο θεραπευτικό για πληθώρα προβλημάτων υγείας εδώ και χιλιάδες χρόνια, σε όλον τον κόσμο.

Τα μυστικά αυτού του καταπληκτικού καρπού; Τα υγιή λιπαρά οξέα του, που ονομάζονται μέσης αλυσίδας, όχι μόνο αυξάνουν την υγιή χοληστερόλη (γνωστή ως HDL) στο σώμα σας, αλλά επίσης βοηθούν στη μετατροπή της «κακής» LDL χοληστερόλης σε καλή. Το λάδι καρύδας δεν περιέχει trans-λιπαρά, γλουτένη, τοξικά και αλλεργιογόνα,έχει αντιβακτηριακές, αντι-ιικές, αντιμυκητιακές και αντιπαρασιτικές θεραπευτικές ιδιότητες, ενώ είναι ιδανική τροφή για την αποτοξίνωση του οργανισμού και για την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος.

Η 7elements παρουσιάζει την σειρά premium πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων καρύδας, από καρύδες της υψηλότερης ποιότητας, και στοχεύει να ενσωματώσει στην καθημερινότητα σας τα πιο πολύτιμα στοιχεία της φύσης, για έναν δυναμικό, υγιή και όμορφο νέο εαυτό!

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Συστατικά:

Παρθένο Λάδι Καρύδας ψυχρής έκθλιψης πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας.

Εφαρμογή & χρήσεις:

Για περιποίηση και ενυδάτωση, κάνετε απαλό μασάζ στο δέρμα ή χρησιμοποιήστε το στα μαλλιά. Είναι ιδανικό για σοτάρισμα σε μέτρια φωτιά,  ώστε να διατηρηθεί η υπέροχη γεύση του.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie