bio-product
Βιολογικό Λάδι Καρύδας 200ml, Rapunzel
search
  • Βιολογικό Λάδι Καρύδας 200ml, Rapunzel

Βιολογικό Λάδι Καρύδας 200ml, Rapunzel

3811
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

To λάδι καρύδας είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, σε σχέση με τα υπόλοιπα έλαια, καθώς δεν οξειδώνεται και δεν αφήνει βλαβερά κατάλοιπα.Έχει ήπιο άρωμα και γεύση και είναι ιδανικό για ψήσιμο και τηγάνισμα. Συστατικά: 100% λάδι καρύδας βιολογικής γεωργίας.

5,65 €
με ΦΠΑ

Δείτε τα θρεπτικά συστατικά και τη διατροφική αξία για το Βιολογικό Λάδι Καρύδας της Rapunzel από τα Βιολογικά Προϊόντα GreenHouseBio

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Βιολογικό Λάδι Καρύδας της Rapunzel. Δείτε τα χαρακτηριστικά, τα θρεπτικά συστατικά, τη διατροφική αξία καθώς και τον τρόπο παρασκευής του.

Η RAPUNZEL NATURKOST παράγει και διανέμει βιολογικά τρόφιμα από το 1974! Από τότε ως σήμερα οι ιδρυτές της έχουν εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να εμπλακούν στη βιολογική καλλιέργεια και έτσι τέθηκαν οι βάσεις βιολογικής καλλιέργειας πολλές χώρες. Κυρίαρχο μέλημα της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και η υγιεινή των τροφίμων. Δεν χρησιμοποιούνται πουθενά γενετικές τροποποιημένες πρώτες ύλες, παρά μόνο βιολογικά υλικά από πιστοποιημένους παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με την RAPUNZEL.

Από την αγορά των βιολογικών πρώτων υλών και σε όλη τη διαδρομή ως την πώληση των τελικών προϊόντων, η RAPUNZEL έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα των πάνω από 450 προϊόντων της.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie